Halen özel bir klinikte çalışmalarına devam etmektedir. İlgi alanları,sistemik hastalık-periodontitis ilişkisi, implantoloji, ileri sert ve yumuşak doku ogmentasyon teknikleri'dir.
Ağız Bakımı Eğitimi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Tümünü gösterHizmetler
Turan Güneş Blv. Kudüs Cad. Park Oran Ofis No:54 (16. Ve 17. Katlar) Oran, Ankara
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Dental Estetik Center
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Subgingival Küretaj
X-Ray
Dental Estetik Center
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Dental Estetik Center
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
gü...
Dental Estetik Center kliniğinde Ceyda Hanım benim diş çekimi, kemik tozu, implant işlemlerimi yaptı. Ağrısız, çok başarılı geçti. Dişimi çektikten sonra, boşluğun olduğu alan büyüktü, ileride sorun yaratacağını hesaba kattı ve kemik tozu koydu, dikiş attı. Benim açımdan çekilen dişle ilgili ileride yaşanabilecek olası sorunları ön görmesi çok profesyonelce. Açıklayıcı, hastayı rahatlatan yaklaşımı var. Eli hafif, titiz ve hızlı çalışıyor. Nadir, yetenekli bir doktor olarak görüyorum. Kendisine de minnettarım. Klinik olarak da zaten kontrol zamanları olsun, hastaya tüm ekibin yaklaşımı olsun çok özel, profesyoneller.
İki tane diş kaybım için implant tedavisi almak istiyordum. Sosyal medya ve tanıdıklarımın referansı ile Ceyda Hanım'a ulaştım. Çok sıcak ve iyi bir şekilde karşılandım. Bilgilendirici, verimli ve kısa bir süreçti. İmplant tedavisi aldım ve uyum sağlama sürecindeyim. Kontrollerim kendisi ile devam ediyor. Ceyda Hanım ve ekibi yetenekli ve ilgililer. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
z.....
Diş eti bozukluğu için gittim Ceyda Hanım'a. Diş etimi eşitlediler; hiç ağrı ve sızı hissetmeden, istediğim görünüşe ulaştım. Estetik bir müdahaleydi ve istediğim sonucu aldım. Hiç acı hissetmeden aynı gün yemek yemeye başladım. Neler olacağına dair bilgi verdiler ve sonuçlarını da anlattılar. Tüm sorularımı yanıtladılar. Dişçi korkumdan dolayı beni rahatlatarak ve her aşamayı anlatarak yaptılar tedavimi. Tüm süreç belirttikleri gibiydi.
Kızımın diş tedavisi için gitmiştik. Diş taşı temizliğim yapıldı ve implant için de görüştüm kendisi ile. İlerde implant tedavisi almayı planlıyorum. Ceyda Hanım hastasına güven veren bir hekim. İşini dikkatle yapıyor ve çok temiz çalışıyor. Titiz bir hekim ve yaptığı her tedaviyi anlatması hastasına güven veriyor. Ailecek çok memnunuz.
20'lik diş çekimi için gittim Ceyda Hanım'a ve çok da memnun kaldım. Daha öncesinde sinir kökünden kaynaklı uyuşukluk yaşamıştım ama kendisi ile böyle bir sorun yaşamadım. Gayet profesyonel bir şekilde bilgilendirme yaparak beni rahatlattı. Sorunsuz bir şekilde geçirdim bu süreci. Açıklamaları çok net, ilgileri çok memnun edici ve hasta takipleri çok güzel. Güvenilir bir hekim, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum.
be...
Diş eksikliğim vardı.Kemik ,doku grefti ve implant tedavilerimi Dr.Ceyda Hanım gerçekleştirdi.İşinde çok iyi olması ile birlikte sıcakkanlılığıyla,tedavi sürecinde her konudaki hassaslığı ve titizliğiyle kendisine ve iş ahlakına hayran kaldık. Hastayı detaylı ve anlaşılır bilgilendirmesiyle çok rahatlatıyor. Sayesinde operasyonları ve iyileşme sürecini çok rahat atlattım.Kontrollere gitmeye devam ediyorum.Bu süreçte mesleği ile ilgili yeni gelişmeleri sürekli takip ettiğini gözlemledim.Kendisine gözüm kapalı güvenebileceğimi biliyorum.
Her şeyiyle çok tatlı ve başarılı bir hekim.
2009da hacettepe de dişetiproblemi yüzünden ceydahanim amaliyat etmişti ve cok güzel ilgilenirdi çok başarılı bir doktor hala kendisinden bahsederim slmlar ceyda hanim
k....b
Yan yatarak kendine yer yapmis 20'lik disiminin yerinden dolayi kimse rahatini bozmak istemedi. Ama Kulagimda donem donem agri yapmaktaydi.Ceyda hanim biz bunu itinayla cekeriz dedi. Ve oylede oldu. Bu kadar rahat gececigini bilseydim, onceki 20'lik disimdede kendisini ziyaret ederdim. Dis fobinizede iyi gelir. Tavsiye ederim. Burdan tekrar tesekkurlerimi sunarim
ya...a
Dental Eatetik Center da Ceyda Hanımla buluşmamızın sebebi uzun zamandır tedavi edilemeyen, inatçı diş eti çekilmemin artık can acıtıcı boyutlara ulaşması ve diş kaybına sebep olabilecek pozisyona gelmesiydi. Ağrısız, acısız, ince ince uğraşarak harikalar yarattı Ceyda Hanım. Operasyon sonrası endişelerimin de yersiz olduğunu ispatladı bana, çok hızlı ve ağrısız iyileşme süreci de çok başarılıydı. Kendisine güler yüzü ve harika hekimliği için ne kadar teşekkür etsem azdır.
ha...3
Gomulu dis tedavim yarim kalmisti. Gomulu disimde yeteri kadar kemik ve dis eti yoktu. Dis eti tedavisinden sonra alt ceneucu kemiginden ust ceneme kemik eklenip iyilesme surecim gerceklesti. Sorunsuz gecen 6 aylik sure sona implant yapildi ve simdi tedavim bitmek uzere... Hayatimin en mutlu ani olacak, Ceyda ablaya ve dental estetikte calisan herkese cok tesekkurler
Ceyda Kanlı Dursun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyda Kanlı Dursun, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Ceyda Kanlı Dursun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Ameliyatı, Küretaj, İmplant, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Lazerli Diş Bakımı, Randevu, Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi).
Ceyda Kanlı Dursun adresi nerede?Ceyda Kanlı Dursun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turan Güneş Blv. Kudüs Cad. Park Oran Ofis No:54 (16. Ve 17. Katlar) Oran Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyda Kanlı Dursun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceyda Kanlı Dursun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceyda Kanlı Dursun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceyda Kanlı Dursun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ceyda Kanlı Dursun hangi dilleri konuşuyor?Ceyda Kanlı Dursun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceyda Kanlı Dursun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyda Kanlı Dursun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceyda Kanlı Dursun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceyda Kanlı Dursun hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ceyda Kanlı Dursun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Periodontologlar