Yapmış olduğum stajlarla ve iş deneyimlerime ek olarak katılmış olduğum eğitimlerle de kendini geliştirmiş ve geliştirmeye devam eden bir diyetisyenim. Anne - çocuk beslenmesi, diyabette beslenme, fitoterapi gibi bir çok farklı alanda eğitimlere katılarak sertifika kazandım.
şe...n
İlk diyet macerama Ceyda hanım ile başladığım için şanslıyım ve sanırım bu konuda çok yanılmıyorum. Güleryüzü beni anlamak ve bana uyumlu olmak için çabası taktire şayandı. İlk izlenim hep etkiler ben ilk gördüğümde dedim tamam bu kadın benim sağlığıma kavuşmam da bana yardım edebilir öyle de oldu 1ay kadar kısa bir sürede yağdan verilen kilolar da bunun en güzel kanıtı sanırım yolumuz birlikte daha sağlıklı günlere çıkacak elinize emeğinize yüreğinize sağlık. İyi ki siz
h....ş
Ceyda hocamdan 3aydır kliniğinde yüzyüze diyet hizmeti alıyorum . İlk seansta güleryüzlülüğü ve mesleki bilgisi kendimi doğru yerde olduğumu hissetmemi sağladı. Kendisiyle aramızda kısa sürede bir güven bağı gelişti ve diyet sürecimde beni pozitif anlamda hep çok güzel destekledi. Sayesinde çok güzel sonuçlar elde ettim. Başarıları daim olsun
b....y
Türkiye’den Almanya’ya süper bir hizmet. Uzun zamandır beraber çalışıyoruz. Mükemmel diyet programlarının yanında harika tarifler veren Ceyda hanım muhteşemsiniz. Zayıflama sürecimde psikolojik olarak çok destek gördüm kendisinden. Zorlanmaya başladığımda anında motive etti beni. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorsanız doğru adrestesiniz
Güler yüzlü, işinde profesyonel ve danışanlarıyla bire bir iletişim halinde olan bir diyetisyen.Hizmet aldığım süre boyunca çok memnun kaldım.İstediğim miktarda kiloyu da sağlıklı bir şekilde verdim.Kişiye özel diyet listeleri çok özenli hazırlanıyor. Her hafta karşınıza birbirinden farklı ve lezzetli tarifler çıkıyor.Burdan da tekrardan kendisine teşekkür ederim.Herkese öneriyorum.
y....ş
Şuana kadar birçok diyetisyen denedim Ceyda hanımdan çok memnun kaldım kişiye özel diyet listeleri daha uygulanır bir şekilde diyet sürecini sürdürmemi sağladı ilgili ve güleryüzlü bir uzman herkese tavsiye ederim
Ceyda Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyda Koç, Diyetisyen.
Ceyda Koç adresi nerede?Ceyda Koç adresini belirtmedi. Ceyda Koç yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ceyda Koç adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyda Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceyda Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ceyda Koç hangi dilleri konuşuyor?Ceyda Koç ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceyda Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyda Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceyda Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceyda Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ceyda Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.