Evlilik Terapileri Enstitüsü'nün düzenlediği Terapist Gelişim Programı (TGP) çerçevesinde 72 saatlik İleri Düzey Psikodinamik eğitimini başarıyla tamamladım. Bunun yanında kadın ve çocuk hakları konusunda çalışmalar yapan ve gönüllüsü olduğum İMDAT-Şiddeti Önleme ve Rehabilitasyon Derneği'nin 18 saat süreli ''İstismar Mağduru Çocukla Görüşme Teknikleri'' temel eğitimine katıldım.
Anadolu Psikologlar Derneği'nden bireyin kişisel ve toplumsal uyumunu değerlendirmeyi amaçlayan ve dünyada en yaygın olarak kullanılan yetişkin psikopatoloji ve kişilik testi 'MMPI Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri' Uygulayıcı Eğitimi'ne katılarak Uygulayıcı Sertifikası almaya hak kazandım. Bununla birlikte Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği (WISC-R) Uygulayıcı Eğitimi'ne katılarak Uygulayıcı Sertifikası almaya hak kazandım.
Kendimi geliştirmek ve mesleki kariyerimde ilerlemek adına süpervizyon almaya ve eğitimlere katılmaya devam ediyorum. Yetişkinler için bireysel psikoterapi vermekte ve seanslarımı online olarak sürdürmekteyim.
İstanbul, İstanbul
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Ceyda Kosova
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
İz Sürme Testi
z.....
Ceyda hocamla bir seneye yakındır terapi sürecindeyiz. Seanslara çok çaresiz hissettiğim bir dönemimde başlamıştım. Eşimle boşanma sürecindeydim çok yıpranmıştım. Bebeğime ayrı kendime ayrı kaygılanıyordum. Yeme ataklarım oluyordu. Çarpıntılarım oluyordu. Önceki yıllarda başka uzmanlara da görünmüştüm ama Ceyda hocam bir başka iyi geldi bana. Görüşmelerimizden çok verim aldım. Bana kendimle ilgili bilmediğim çok şey gösterdi. Kendisiyle tanıştığımda hayatımın bu kadar değişeceğini bilmiyordum. Bunca senelik hayatımda kendim için yaptığım en iyi şeydi hocamla terapiye başlamak. Şimdi dönüp baktığımda iyi ki diyorum.
i....a
Bir kaç psikolog deneyimim oldu fakat kesinlikle Ceyda Hanımla daha fazla ve sağlıklı bir yol kat ettiğimizi söyleyebilirim. Etik kurallarına ve ilişki sınırlarına çok dikkat ediyor. Kendisinin yanında anlaşıldığımı, dinlenildiğimi hissediyorum. Çözümlemeleri, nokta atışıyla gün yüzüne çıkardığı saklanan duygular; davranışlarınızı, duygularınızı anlamanıza yardım ediyor. İşinin ehli, güler yüzlü, saygıdeğer bir insan...
v....d
Kendisiyle hayatımın en zorlu döneminde kesişti yolumuz ve iyi ki kesişti. Kendimi yeniden sevmemde kendimi anlamamda bana ciddi olarak yardımcı oldu hem çok saygılı hem çok anlayışlı içten ve samimi. Kendisiyle daha önce neden tanışmadığımı sorguluyorum 25 yıllık yaşantımda kendim için yaptığım en güzel şeysiniz hocam.
t.....
Ceyda hanım ile altı haftadır görüşüyoruz yedinci haftaya gireceğiz. Panik atak ve yoğun kaygı şikayetlerim vardı. Çocuğumla çok sık problem yaşıyordum öfke nöbetlerim oluyordu. Ceyda hanım anlayışlı biri beni önemsediğini hissediyorum. Seanstan rahatlamış çıkıyorum. Fark etmediğim şeyleri bana gösteriyor. Kendisinden memnunum eskisinden daha huzurlu hissediyorum. Görüşmeye devam ediyoruz.
Ceyda Kosova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyda Kosova, Psikoloji. Size Ceyda Kosova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Dinamik Psikoterapiler.
Ceyda Kosova adresi nerede?Ceyda Kosova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir Eskişehir
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyda Kosova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceyda Kosova uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceyda Kosova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceyda Kosova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Ceyda Kosova hangi dilleri konuşuyor?Ceyda Kosova ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ceyda Kosova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyda Kosova tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceyda Kosova hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ceyda Kosova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceyda Kosova hangi sigortaları kabul ediyor?Ceyda Kosova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu