Londra Üniversitesi Psikoloji Bölümünde iki yıl Araştırma Asistanı olarak çalıştım ve anksiyete bozukluklarının tanımlanmasına ve tedavisine odaklandım.
Ayrıca Londra’da bağımlılar için bir yardım merkezinde değerlendirme ve tedavi ekibinin bir parçası olarak çalıştım. Genel yetişkin ve çocuk ruh sağlığı hizmetlerinde deneyim sahibiyim. Depresyon, anksiyete, kendine zarar verme, yeme bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk (OKB) ve panik bozukluk gibi çeşitli ruhsal bozuklukların tedavisinde Bilişsel Davranış Terapisinin (BDT) kullanılması konusunda uzmanlaştım.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
Psk. Ceyda Öztabak
Kendisine ilişkimde yaşadığım ve aşamadığım bazı sorunlar için başvurdum, çok yardımcı oldu ve hala devam ediyorum.
m ...f
Kendisine köpek fobim için başvurdum. Çok ilerleme kaydettim. Çok memnun kaldım ve artık çok daha rahat yaşıyorum.
d.....
İşimden dolayı oluşan zaman baskısının yarattığı stresi ve kaygıyı yönetmek için Ceyda hanıma başvurdum. Açıklamalarıyla ve bilimsel tedavi yöntemleriyle sorunlarımın çözülmesini sağladı. Hayat kalitemi arttırdı.
ş ...y
Kaygıylarım nedeniyle Ceyda Hanımın muayenehanesine tavsiye üzerine gittim ve gerçek anlamda çok kısa zamanda fayda gördüm. Seanslar son derece akıcı, sonuç görmek insanı motive ediyor.
ka...n
Ceyda hanımı arkadaşımın tavsiyesiyle buldum. Bir süredir yaşadığım travmalarımın çözümünde bana yardımcı olup, farkındalığımın artmasını sağladı.
c.....
Panik atağım için çok faydalı oldu, Pozitif bir deneyim oldu benim için.
Kendisine panik atak için başvurdum. Kendisi ile görüştükten sonra panik atağın nolduğunu bile bilmediğimi anladım ve kafamda herşey tekrar şekillendi. Daha 4 seans olmasına rağmen umut doluyum. Çok güler yüzlü ve empati yeteneği çok yüksek. Hala devam ediyorum ve tavsiye ediyorum
ha...a
Ceyda Hanıma geçmeyen panik ataklarım için başvurdum. Daha önce gittiğim terapiler işe yaramamıştı ve kendisi ile bilişsel davranışçı terapi başladık. Hala devam ediyorum, ataklarımda büyük bir azalma var. Artık onların beni değil benim onları kontrol ettiğimi hissediyorum. Herkese kendisini tavsiye ederim.
Ceyda hanıma tavsiye üzerine gittim. Uzun süredir geçmeyen panik ataklarımın azalması için bilişsel davranışçı terapiye başladık ve hala devam ediyoruz. Çok ciddi bir ilerleme sağladım. Kendisini gönlüm rahat bir şekilde tavsiye edebilirim.
Ceyda Hanım ile terapilerimize başlayalı yaklaşık 3 ay olmasına karşın çok büyük bir mesafe katettik. Mesleki hakimiyeti, insana yaklaşımı,size kendinizi çok iyi hissettiriyor. Sürecimi keşke daha önceden başlatabilseydim. Böyle hekimlerimizin hala var olması beni çok umutlandırıyor ve mutlu ediyor. Kendisine meslek hayatında sonsuz başarılar diliyorum.
Ceyda Öztabak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyda Öztabak, Psikoloji. Size Ceyda Öztabak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Davranış Bozuklukları.
Ceyda Öztabak adresi nerede?Ceyda Öztabak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Mah. Cinnah Caddesi No:19/14 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyda Öztabak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceyda Öztabak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceyda Öztabak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceyda Öztabak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ceyda Öztabak hangi dilleri konuşuyor?Ceyda Öztabak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceyda Öztabak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyda Öztabak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceyda Öztabak hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Ceyda Öztabak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceyda Öztabak hangi sigortaları kabul ediyor?Ceyda Öztabak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar