Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
se....
Ateş, iştahsızlık, karın bölgesinde agrı ile dedemi götürmüştük. Muayene sonucu karaciğer-safra kesesi bölgesinde agrı fark edip us çekilmesini istedi. Çekilen us sonucu karaciğerde apseden süphelendiğini söyledi. Antibiyotik kullanarak çözüm elde edebileceğimizi söyleyerek ilaç tedavisine basladık. Ankarada daha detaylı araştırsınlar diye ankaraya yönlendirdi. Ankarada gittiğimiz güven, başkent, bayındır, hacettepe dört hastanedeki doktorlarda tanımın ve tedavi yönteminin, yazılan ilacın en dogrusu oldugunu söyledi. Ve 15 gündür ilacı kullanıyor. Boyutta küçülme varmoş. Cok Teşekkür ederiz.
Ceyhan Çiçek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyhan Çiçek, İç Hastalıkları.
Ceyhan Çiçek adresi nerede?Ceyhan Çiçek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No:5 Çankırı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyhan Çiçek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceyhan Çiçek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ceyhan Çiçek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyhan Çiçek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceyhan Çiçek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceyhan Çiçek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ceyhan Çiçek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Çankırı civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar