Doktor Muayenehanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Hasta
Telefon numarası doğrulandı
Yıllardır olmak istediğim ameliyattan çok memnun çıktım. Tek göz kapağı düşüklüğünden şikayetçiydim fakat korkudan uzun zaman bekledim. İyi ki Ceyhun beyle kesişmiş yolumuz, çok güzel bir sonuç elde ettim. Teşekkür ediyorum. İşinde oldukça profesyonel.
mi...r
Telefon numarası doğrulandı
Hekimlik mesleğine ve insanlara saygılı. Bilim insanı
se...a
Telefon numarası doğrulandı
hastaya karşı ilgili ve bilgili.
Ceyhun Arıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyhun Arıcı, Göz Hastalıkları.
Ceyhun Arıcı adresi nerede?Ceyhun Arıcı adresini belirtmedi. Ceyhun Arıcı yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ceyhun Arıcı adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyhun Arıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceyhun Arıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ceyhun Arıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyhun Arıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ceyhun Arıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ceyhun Arıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ceyhun Arıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.