Anjiyografi
Eko(Ekokardiyografi)
Geçici Kalp Pili
Holter Izlemi
Prof Dr Ceyhun Ceyhan Muayenehanesi
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Kapağı Replasmanı
Pacemarker Implantasyonu
Perikardiyosentez
Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti
Prof Dr Ceyhun Ceyhan Muayenehanesi
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Prof Dr Ceyhun Ceyhan Muayenehanesi
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Radyal Anjiyografi
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Yüzeyel Ekokardiyografi
n....a
10 gün önce baska sehirde Annem anjiyo oldu ve iki kardiyoloji doktoru kendisini muayene etti
Biz kontrol amaçlı ve Ceyhun Bey'in de görüşünü almak için geldik diğer doktorların göremediği önemli şeyleri gördü kendisi ve çok iyi şekilde bilgi verip yönlendirdi kendisiyle tanışmasaydık Belki de bu problemi hiç kimse bize söylemeyeceği için biz de fark edemeyecekmişiz
Kalp büyümesi varmis annemde ve baska problemler de.
kendisine ve ekibine Çok minnettariz bizim menfaatlerimiz doğrultusunda elinden gelen her şeyin en iyisini yaptılar
p....s
Babam geçen hafta kalp krizi geçirdi ve panik olduk ama tavsiye üzerine Ceyhun Hocamızla iletişime geçtik.Hemen bizimle iletişime geçip babamın süreciyle yakından ilgilendi.Babamın korkusu olmasına rağmen hocamızın yaklaşımı babamı çok rahatlattı gerçekten hocamıza minnettarız ve kesinlikle öneririm. Hocamızın güler yüzlü ve çok ilgili olup zorları kolaylaştırmıştır.
on...n
Hocamıza annemin kalp rahatsızlığı icin gittik. İlgilenmesi ve detayli bilgi vermesi guzeldi. Muayene ferah ve çalışanları ilgiliydi bize fazlasiyla yardimci oldular.
h ...d
Ceyhun beye yüksek tansiyon ve nabız yüksekliği sorunum nedeniyle geldim.Verdiği tedaviyle tansiyon ve nabzım düzeldi.Muayeneye saatinde beklemeden girdim.Bilgili ılgili anlayışlı bir doktor la tanıştım.Gerekli her ayrıntiyi değerlendiriyor.Memnun kaldım.
b....z
Ceyhun hoca herşeyi ayrıntısıyla açıkladı. Genç tansiyon hastası olduğum için gerekli tetkikleri yapmak istedi. Çok ilgili bir doktor.
i̇....
Temiz ferah hijyenik muayenehane,Çok nazik ve ilgili personel,hipertansiyon şikayetimle randevu aldım . Kalp grafiği ,efor testi ve kalp ekosu çekildikten sonra yüksek tansiyonun kalbime zarar vermediği görüldü her ihtimale karşı sanal anjiyo önerdi sanal anjiyo yaptırıp kontrole gideceğim. Ceyhun beye ve personeline teşekkür ederim.
a....g
Geçirdiğim kalp krizi sonrası hocama muayene oldum kalbimle ilgili neler yapılması gerektiğini tek tek açıkladı sabırla her sorumu cevapladı gönül rahatlığıyla kalbinizi teslim edebilirsiniz ayrıca muayene ortamı çok temiz teşekkürler sayın hocam
yı...
Ceyhun hocam çok ilgili gerçekten çok güzel bir şekilde muayene ediyor holter izlemi yapıldı muayene öncesinde EKG çekildi ekip harika zaten söylenecek söz yok tereddütsüz kendinizi emanet edebilirsiniz
me...
Temiz ferah hijyenik muayenehane,Çok nazik ve ilgili personel,ani yükselen tansiyon şikayetimle randevu aldım .kalp grafiği ve kalp ekosu çekildikten sonra yüksek tansiyonun kalbime zarar vermediği görüldü her ihtimale karşı sanal anjiyo sonucunu bekliyeceğim. Ceyhun beye ve personeline teşekkür ederim
ma...ş
Kalp pilimin değişimi öncesi,işlem dönemi ve sonrası herşeyi ile gerek kendi gerekse ekibi ilgilendi.Örnek gösterilecek mükemmel bir doktor.Onunla gurur duyuyorum .İyi ki tanımışım ve herkese tavsiye ediyorum.Ve herşey için ceyhun hocamıza sonsuz teşekkür ediyorum
Ceyhun Ceyhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceyhun Ceyhan, Kardiyoloji. Size Ceyhun Ceyhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Koroner Anjiyogram, Aort Kapak Replasmanı, Balon Valvüloplasti, Perkutan Mitral Balon Valvuloplasti, Radyal Anjiyografi, Geçici Kalp Pili, Biventriküler Pacemarker, Kardiyak Anjiyografi, Kalp Pili Takılması, Stent(Koroner Anjiyoplasti).
Ceyhun Ceyhan adresi nerede?Ceyhun Ceyhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimar Sinan Mahallesi Ali İhsan Paşa Bulvarı Ümran Sitesi No 52/ B Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceyhun Ceyhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceyhun Ceyhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceyhun Ceyhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceyhun Ceyhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ceyhun Ceyhan hangi dilleri konuşuyor?Ceyhun Ceyhan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ceyhun Ceyhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceyhun Ceyhan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceyhun Ceyhan hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Ceyhun Ceyhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceyhun Ceyhan hangi sigortaları kabul ediyor?Ceyhun Ceyhan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar