Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ö.....
SIBO tedavim sürecinde bana verdiğiniz destek ve gösterdiğiniz ilgi için minnettarım.Her mesajıma hızlıca dönüş yaparak beni hep motive ettiniz ve doğru yolda ilerlediğimden emin olmamı sağladınız. Sizinle çalışmak, bu süreci çok daha kolay ve etkili hale getirdi. Sizi tanıdığım ve danışanınız olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. İyi ki varsınız.
m...
Ceylin Hanım'la doktor referansı ile tanıştım. Bağırsaklar ve midemdeki problemler sebebiyle 3-4 yıldır sıkıntılı bir süreç geçiriyordum. Sıkıntılarımın sebebinin adını bile ilk kez duyduğum (SIBO) olduğunu söylediler ve Ceylin Hanıma yönlendirdi. Ceylin Hanım hemen diyet programını benimle paylaştı. Süreç devam ediyor. Geldiğimiz noktada 14 kilo verdim, sıkıntılarım büyük ölçüde geçti, tansiyon hapı kullanmayı bıraktım, hepsinden önemlisi yaşama enerjimi yeniden kazandım. Ceylin Hanım işlerini düzgün yapan uzman. Başarılarınız daim olsun...
Dyt. Ceylin Sude Oğuz
Bu harika geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sağlığınıza kavuşmanızda bir parça da olsa katkım olabildiyse ne mutlu bana. Bu süreçte gösterdiğiniz kararlılık ve emeğiniz gerçekten takdire şayan. Bundan sonraki yolculuğunuzda da her adımda yanınızdayım. Sağlıklı, mutlu ve enerjik günler dilerim.
e...
Ceylin hocaya terapistim sayesinde ulaştım. İlk SIBO testi yapıldı, onun için sağlıklı beslenme üzerine başvurdum. Beni inanılmaz motive etti, tedavim süreci boyunca ve hala devam ediyor. İyi ki ulaşmışım. Ne zaman soru sorsam müsait olduğu anda cevap veriyor. Herkese tavsiye ederim kendisini.
Dyt. Ceylin Sude Oğuz
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim! Sizinle bu süreçte birlikte çalışmak benim için büyük bir keyif oldu. SIBO tedavinizde ilerleme kaydetmeniz ve motive olmuş hissetmeniz beni çok mutlu etti. Her zaman size destek olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sorularınız olduğunda bana ulaşmaktan çekinmeyin, yanınızda olmaktan mutluluk duyarım. Sağlıklı ve enerjik günler dilerim.
d...
Kronik otoimmun hastalığımın tedavisinde beslenme düzenlenmesi için başvurmuştum. Ceylin Hoca ile çok başarılı bir eliminasyon diyeti geçirdik, insülin direncim iyileşti, SİBO testi yapmıştı ve teşhis etmişti SİBO hastalığım da iyileşti. O yüzden kesinlikle tavsiye ederim, bilgi ve iletişim yeterliliği ile çok güzel yönetiyor bu zor süreci. Ben şimdiye kadar hiç diyet yapamayan biriydim, diş hekimliğinde öğretim üyesiyim, doktor olmama rağmen asla başarılı olamamıştım, ilk defa çok etkili kilo verebildiğim ve şifalandığım bir beslenme düzenine alıştım.
e...
Ceylin Hocam ile gerçekten çok zorlandığım bir zaman diliminde karşılaştık. Yıllardır süren kabızlık, şişkinlik, halsizlik, cilt döküntülerim için bir beslenme tedavisi uyguladı ve tüm şikayetlerimde gözle görülür rahatlamalar oldu. İşini severek yapan çok güler yüzlü ve ilgili bir diyetisyen. Samimi iletişimi sayesinde oldukça konforlu hissettim süreç boyunca. Kesinlikle tavsiye ederim.
Dyt. Ceylin Sude Oğuz
Bu güzel geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sizinle çalışmak ve şikayetlerinizde rahatlama sağlamak benim için büyük bir memnuniyetti. Sağlığınıza kavuşmanız ve sürecin size konforlu gelmesi benim için en önemli şeydi. Her zaman yanınızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Gelecekte de size destek olmaktan memnuniyet duyarım. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
o...
Ceylin Hanım ile uzun bir süre çalıştık. Kendisinin önerileri ve takibi sayesinde her hafta çok dikkat ederek 6 kilo verebildim ve daha sağlıklı ve vücuduma uygun şeyler tüketmeye başladım. Kendisinden çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Dyt. Ceylin Sude Oğuz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sizinle bu süreçte çalışmak benim için büyük bir zevkti. Sağlığınızda ve kilo hedeflerinizde kaydettiğiniz ilerlemeyi görmek beni gerçekten çok mutlu etti. Önerilerimi uygulamanız ve bu süreçte gösterdiğiniz özveri için sizi tebrik ediyorum. Her zaman destek olmaktan memnuniyet duyarım. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim
b...
Ceylin Hanım bir diyetisyenden fazlası benim için. Mesleğine bu kadar aşık ve bu kadar özverili bir insanla çalışmak inanın çok keyifli... Yıllarca bir kaosun içinde aranıp durdum. Birinin beyaz dediğine ötekisi siyah dedi. Süreç benim için korkudan başka bir şey değildi. Ceylin Hanım beni şekillendirmedi, süreci bana göre şekillendirdi. Sonuç mu artık bağırsaklarım çalışıyor, günlerce süren kabızlık şikayetim yok. Ve artık bağırsaklarım ve ben nasıl yaşamamız gerektiğini öğrendik.. Ceylin Hanım sayesinde, kendisi bir danışman değil bence mükemmel bir eğitmen
di....
Kendim de hasta bir hekim olarak, 10 yıl sonra ilk kez kilo verebildim sayesinde..Başarısız bütün diyet girişimlerimi unutturup beni 101 kilodan 88'e indirip, özgüvenimi yeniden toparladığı için minnettarım..Asla dediğim 'eliminasyon diyetini' bana sevdirip, şifalanmama yardımcı olduğu için minnettarım..Daha yolun başındayız, hızla ve keyifle ilerliyoruz, dilerim daha çok insanın hayatını güzelleştirirsiniz değerli hocam
Ceylin Sude Oğuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceylin Sude Oğuz, Diyetisyen. Size Ceylin Sude Oğuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Ceylin Sude Oğuz adresi nerede?Ceylin Sude Oğuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah, 1443. Cd. No:25, 1071 Usta C Blok Daire No: 51/1 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceylin Sude Oğuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ceylin Sude Oğuz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ceylin Sude Oğuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceylin Sude Oğuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ceylin Sude Oğuz hangi dilleri konuşuyor?Ceylin Sude Oğuz ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Ceylin Sude Oğuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceylin Sude Oğuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceylin Sude Oğuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ceylin Sude Oğuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ceylin Sude Oğuz hangi sigortaları kabul ediyor?Ceylin Sude Oğuz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler