İlk ve orta öğrenimini Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda tamamlamıştır.
2006 yılında Muğla 75. Yıl Fen Lisesi'nden mezun olmuştur.
2006-2011 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitim görmüştür.
2012 yılı Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı ile Kocaeli Üniversitesi Ortodonti Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi olarak görev yapmaya başlamıştır.
2016 yılında İsveç'in Stockholm kentinde düzenlenen 92. Uluslararası Avrupa Ortodonti Kongresi'nde 'Comparison Between Different Cephalometric Incisor Position Measurements' adlı poster sunumu yayınlanmıştır.
2017 yılında alt çene gelişim geriliğine bağlı sınıf II malokluzyonlar üzerine yaptığı; 'Parçalı Sagittal Mandibular İlerletici (Modular Mandibular Advancer) (MMA) Apareyinin Dentofasiyal Yapılar Üzerine Etkilerinin İncelenmesi' adlı uzmanlık tez çalışması yayınlanmıştır.
2012-2017 yılları arasında ortodonti üzerine çeşitli seminer sunumları yapmıştır.
2018 yılı itibari ile Muğla'nın Fethiye ilçesinde özel muayenehanesinde ortodontist olarak görev yapmaktadır. SERTİFİKALAR
*Certificate of Attendance to92nd Congress of the European Orthodontic Society in Stockholm/SWEDEN
* Certificate of Attendance to IMPROVING ORTHODONTIC OUTCOME course in Istanbul/TURKEY
* Certificate of Attendance to 115th Annual Session of the American Association ofOrthodontists in San Francisco, USA
* Certificate of 'MIXED DENTITION TREATMENT' Ankara/TURKEY
* Certificate of Attendance 'RECENT ADVANCES IN ORTHODONTIC TREATMENT MECHANICS' course in Istanbul/TURKEY
* Röntgen Cihazı Kullanım Sertifikası
* World Federation of Orthodontists
* 13. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Sempozyumu
Ortodonti Randevusu
Dr. Ceylin Yılmaz Ortodonti Kliniği Fethiye
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Invisalign Tedavisi
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
Dr. Ceylin Yılmaz Ortodonti Kliniği Fethiye
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lazerli Diş Bakımı
Lingual Ortodonti
Lokal Anestezi
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Dr. Ceylin Yılmaz Ortodonti Kliniği Fethiye
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Sabit Ortodontik Tedavi
Seyyar Apere
Çene Darlıkları Tedavisi
Çene Implantasyonu
Dr. Ceylin Yılmaz Ortodonti Kliniği Fethiye
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
me...n
Oğlumun çene tedavisi için 1 yıl önce Ceylin hanımla tanıştık. Tedavi süresince göstermiş olduğu özen ve ilgiye hayrandık hala da öyleyiz. Oğlumun doktor korkularını yenmesi tamamen onun yaklaşımıyla oldu. Ayrıca tedavimiz için başka bir kaç ortodontistten farklı, daha bilinçli ve daha sağlıklı bir yol çizdi. Daha çok kazanmak yerine daha faydalı çözümler üreten, işini içten ve severek yapan, güvenle kendinizi teslim edebileceğiniz bir doktor. Başarılarının devamını diliyor. Herkese tavsiye ediyorum.
b....o
Oğlumun ortodonti tedavisi boyunca hiç bir zaman aklımda soru işareti,kalbimde şüphe bırakmayacak şekilde çalıştı Ceylin hanım. Sonuca yaklaşıyoruz ve harika ilerliyoruz.
em...
Oğlumun ilk diş muayenesi için ziyaret ettik. Hem çene-eklem muayenesini yaptı. Hem de birkaç çürüğü vardı . Kontrol ve tedavi sürecimiz güzelce planlandı. Gayet kibar , güler yüzlü , sabırlı bir hekim. Oğlum biraz sabırsız ve hareketli. Gayet kibar ve sakindi ona karşı .
s....)
Ceylin Hanım 2 kızımın da tel tedavisini uyguluyor. Bir tanesinin tedavisi bitti çok memnun kaldık. Gerek süreçte gerekse sonrasında desteği tamdı. 2. kızımın tedavisine başladık. Gözümüz kapalı kendisine güveniyoruz.
Ceylin Hanım güzel ilgilendi. Kendisi güler yüzlü, hastalarıyla ilişkisi güzel, çok iyi bir doktor. Ben çok memnundum. Diş teli tedavim 3 yıl kadar sürdü. Tedavimden memnun kaldım.
b....)
Gayet memnunum. Hem takibi, iletişimi hem de çocuğumla olan yakınlığı konusunda gayet memnunum. Ceylin Hanım çocuğumun invisalign tedavisini uyguluyor ve tedavimize devam ediyoruz.
t.....
Ceylin Hanım çok titiz, işinin arkasında ve yaptığı işler mükemmel olan bir diş hekimi. Tel tedavimi uyguladı. Ailemizden 4 kişinin tedavisini uyguladı. Otizimli kızım vardı onu bile reddetmedi tedavi etti. Tedavimden memnunum. Ceylin Hanım herkese tavsiye edebileceğim bir doktordur.
g....)
Ceylin Hanım'dan memnunuz. Kızım ortodonti tedavisi görüyor. Tel tedavimize devam ediyoruz. Ceylin Hanım işinde uzman, yaklaşımı çok iyi bir doktor. Kendisinin gayet kaliteli bir ofisi var.
y....)
Ceylin Hanım'dan çok memnunuz. 13 yaşındaki kızımı da kendisine götüreceğim. İlgisinden, alakasından, tedavisinden her konuda çok memnunuz. Oğlumun diş teli tedavisini uyguladı. Tedavimiz bitti ve memnun kaldık. Ara ara kontrollerimize gidiyoruz.
i̇...m
Diş teli tedavim sürecinde fazlasıyla ilgilenildi.Ceylin ablaya güvendiğim için kendimi daha rahat hissettim.diş teli tedavimden çok memnunum
Ceylin Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ceylin Yılmaz, Ortodonti. Size Ceylin Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Normal Randevu, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı.
Ceylin Yılmaz adresi nerede?Ceylin Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tuzla Mahallesi Cahit Gündüz Caddesi No: 8 Fethiye Fethiye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ceylin Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ceylin Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ceylin Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ceylin Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ceylin Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Ceylin Yılmaz ile İngilizce, Danca dilinde konuşabilirsiniz.
Ceylin Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ceylin Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ceylin Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Ceylin Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.