Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden mezun oldum ve Marmara Üniversitesi Aile Danışmanlığı Eğitimimi tamamladıktan sonra ruh sağlığı alanına giriş yapmış oldum. Ruh sağlığı alanında mesleki gelişimimizi sürdürmek için çeşitli eğitimler almaya devam ederiz. Bu sebeple tamamladığım bazı eğitimleri aşağıda belirtiyorum.
Yüz yüze ergen, yetişkin ve çift görüşmelerimi Muratpaşa' da Cevher Psikoloji de alıyorum. Antalya Aksu Gençlik Merkezin' de gençlere ve yetişkinlere hizmet vermekteyim. Online görüşmeler yapmaktayım.
Aldığım Eğitimlerim
Yas Terapisi
Zaman Yönetimi
Çocuk ve Ergen Terapisi
i̇...p
Cidde hanım gerçekten harika ve çözüm odaklı bir doktor hayatıma yakından dokundu Ben evliliğimde cinsel problemler ve anlaşmazlıklar olduğu için gitmiştim Ara ara da çocuklarla olan problemleri danışıyordum Herşey çorap söküğü gibi çözüldü iyiki yollarımız kesişmişEvli ya da bekar çocuklu ya da çocuksuz hiç fark etmez her alanda oldukça başarılı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz
b...
Cidde hocamla gençlik merkezinde tanıştık. Cidde hocam sayesinde insanların düşüncelerini takmamayı öğrendim. Olumsuz düşüncelerim olumlu oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
ze...p
Cidde hanım ile yolumuz seans öncesi bir eğitimde kesişti. Kendini her alanda geliştirmeye özen gösteren bir insan. Böyle biri ile tanışmak ve seanslara başlamak kendim için yapmış olduğum en iyi şeydi.
Tek başıma başladığım bu süreçte bendeki değişimi gören çevrem de seanslara başladı. Böylece hayatımda bir dönüm noktası başladı.
Cidde hocamız sizi çok iyi tanidığınızı sandığınız biri ile tanıştırıyor. Kendinizle. Konuşurken içinizde unuttuğunuz kendinizin sesini dinlemeyi öğreniyorsunuz.
z...
Cidde Hanım ile Gençlik merkezinde tanıştık. Orada Evlilik öncesi eğitimi semineri vesile oldu ve iyi ki oldu.. Alanında uzman gelişime ve değişime açık, danışanı anlayan, onu dinleyen, çözüm odaklı biri.. Seansların benim gelişmende çok fazla etkisi oldu. Evlilik düşüncesinde olan, evli olan, çocuklu annelerin aile danışmanlığı almaları çok çok kıymetli. Bu konuda Cidde Hanım gayet donanımlı
z.....
Cidde hanım sayesinde kendime ayna tutmaya başladım. Farkındalığım arttı ve insanlara bakış açım olumlu yönden gelişti . Bazı anlar oluyor ve kişi kendi ışığını göremiyor , Cidde hanım kaybettiğim ışığımı bulmamda yardımcı oldu , kendisine çok teşekkür ederim.
a....ç
Seans surecinde farkindalıglğım çok artti . Cidde hanıma beni özveriyle dinlediği için teşekkur ederim.
Seanslara karsı olan onyargımi yikti tekrardan devam etmek isterim
Cidde Hocama teşekkür ederiz. 33 yıllık evliliğimizde oluşan problemleri çok iyi analiz edip bizlere yol arkadaşlığı yaparak ,hadiselere daha pozitif bakabilmenin çözüm yollarını gösterdi.
se...h
Bireysel aile dizimi çalışması sayesinde hiç farkında olmadığım şeylerin aslında beni ne kadar da etkilediğini farkettim.Benim için çok rahatlatıcı bir deneyimdi.
a ...c
Anlaşıldığimı hissetiğim güven içinde geçiyor seanslar. Seanslardaki farkındalıklar hayatımda yeni kapıların açılmasına vesile oldu teşekkür ederim
d.....
Bireysel olarak desteğe çok ihtiyacım olduğu bir zamanda Cidde hanımla tanıştım.Cok zor geçen dönemimde ihtiyaç duyduğum her an desteğini hissettim.Görüş ve tavsiyeleri sayesinde hayatıma sağlıklı bir şekilde devam edebiliyorum.Kendisine sonsuz teşekkürler İhtiyaç duyuyorsanız hiç cekinmeden kendisine başvurabilirsiniz.
Cidde Selçuk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cidde Selçuk, Aile Danışmanlığı. Size Cidde Selçuk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Boşanma Terapisi, Boşanma Danışmanlığı.
Cidde Selçuk adresi nerede?Cidde Selçuk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Elmalı Mah. 21 Sk. No:1 Şerbetçi Apart. Kat:5 Daire:9 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cidde Selçuk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cidde Selçuk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cidde Selçuk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cidde Selçuk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Cidde Selçuk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cidde Selçuk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cidde Selçuk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cidde Selçuk hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Cidde Selçuk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cidde Selçuk hangi sigortaları kabul ediyor?Cidde Selçuk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.