Asistanlık eğitimim boyunca katarakt cerrahisi, vitreoretinal cerrahi, okuloplastik cerrahi, pediatrik oftalmoloji ve özellikle yenidoğan ROP muayenesi üzerine ayrıntılı uygulamalı eğitim aldım. 4 yıl Lüleburgaz Devlet Hastanesi görev yaptıktan sonra 4 sene boyunca da Çorlu Devlet Hastanesinde uzman hekim olarak çalıştım.
Asistanlık eğitimim boyunca uzun süre ROP sorumlusu olarak çalıştıktan sonra uzmanlık eğitimim sırasında Ankara Zekai Tahir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde yaklaşık 8 haftalık ROP sertifika eğitimine katılarak aldığım bakanlık onaylı sertifika ile aktif ROP muayenesi yapmaktayım.
Göz Hastalıkları Randevusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Gözyaşı Kanalı ve Travmatik Kanalikül Kesisi Cerrahisi
Lazer Refraktif Cerrahi
Makula ödemi
Medikal Retina
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Miyopi ve hipermetropi kontakt lens tedavisi
Monofokal Göz İçi Lensleri
Yaşa bağlı İntravitreal enjeksiyon tedavisi
Çocuk Göz Muayenesi
Şalazyon Ameliyatı
gü...v
Çiğdem hanıma yüksek göz numarası ve katarak şikayetiyle gittim akıllı merceğin benim için uygun olacağını sebepleriyle açıkladı.Kendisinin ilgili güler yüzlü ve açıklayıcı anlatımı sebebiyle yaklaşık bir ay önce iki gözüm olmak üzere akıllı mercek ameliyatı oldum. Güleryüzü ve bilgisi sebebiyle ameliyat öncesi ve sonrasında stres yaşamadım ve ağrısız güzel bi süreç geçirdim.Çiğdem hanım ve ekip arkadaşlarından çok memnunum.
e....a
Lasik oldum çok profesyonel ve işinin ehli hoca kesinlikle tavsiye ediyorum. Ameliyat öncesinde çok korkuyodum ama hocamın verdiği bilgiler ameliyat esnasında yaptığı işlemi teker teker açıklaması mükemmeldi. Ameliyatın nasıl geçtiğini anlamadım. Ağrı sızı kesinlikle hissetmedim. Bunun öncesinde hocam zaten bilgilendirmeyi yapmıştı. O kadar güler yüzlü ve ilgili ki. Ekibide kendi gibi güler yüzlü ve çok içtenler. Kesinlikle tavsiye ediyorum gönlünüz çok rahat olsun.
Hasta
Tek Kelime ile muhteşem bir insan nazik sevecen hastalarına karşı çok kibar eşim için göz kapağı ameliyatıni harika bir şekilde yapan çiğdem hanımdan Allah razı olsun tanıdığım herkese gönül rahatlığıyla anlatıyorum onu ameliyat esnasında pozitif enerji vermesi eşime çok moral oldu ve sonuc bir hafta sonunda muhteşem saygılarımi sunuyorum çiğdem hanıma
a....g
Ben kendisine katarak ameliyatı oldum, bu süreçte çok ilgili davrandı, hastasına karşı çok iyi davranan bir doktor, konuşma tarzını çok beğendim, tedavim sonlandı, çok memnun kaldım, bir sorun olduğu zaman yine kendisine gidiyorum, her konuda ilgileniyor.
s....y
Ben kendisine katarakt ameliyatı olmuştum, baya başarılı bir süreç geçirdim, son kontrollerim de yapıldı, kontrollerimde de gayet ilgili bir şekilde davrandı, her ley gayet güzel geçti, kendisi çok sakin ve soğukkanlı bir doktor, aynı zamanda çok hoşgörülü biri, süreçte de gayet başarılıydı, benim kayınvalidem de kendisine gidiyor, hiç bir sıkıntı yaşamadık.
n....p
Ben bir tavsiye üzerine kendisine gitmiştim, göz kapaklarımı aldırdım ve yapmış olduğu ameliyattan çok memnun kaldım, bütün arkadaşlarıma da kendisini önerdim, çok ilgili bir doktor tedavim ve kontrollerim de tamamlandı, aradan zaman geçti, şuan çok daha iyiyim, hiç bir sıkıntı yaşamadım, kendisine teşekkür ediyorum.
m…....
Doktor hanıma gözlerimde sulanma şikayetimle muayene oldum allerjim olduğunu saptayıp tedaviye başladık, tedavi sonrası hiç şikayetim kalmadı. Muayene esnasında detaylı bilgilendirmesi güler yüzü ve kibirsiz yaklaşmasıyla kalbimi kazandı. Doktor hanımın yanı sıra ekip arkadaşlarınında güler yüzlü cana yakın olması ev konforunda hissettirdi. Kendilerine çok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanıdım.
ö.....
Çiğdem Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi çok iyi bir hekim. Kendisi ihtiyaç nedeniyle göz kapağı operasyonumu gerçekleştirdi. Çiğdem Hanım'ın gerçekleştirdiği operasyondan ve süreçten çok memnun kaldım.
Doktorumdan çok memnunum. Çiğdem Hanım göz kapağı ameliyatımı yaptı ve mezoterapi uyguladı. Hepsinden inanılmaz memnunum. Çiğdem Hanım'ın tavırları ilgisi çok hoşuma gitti. Kendisiyle devam edeceğim.
f.....
Doktorumdan çok memnunum. Göz kapağı düşüklüğü ameliyatımı yaptı ve gözlük kullanımı için muayene oldum. Çalıştığım kurumda gelen kişilerin tavsiyesi üzerine Çiğdem Hanım'a gittim ve çok memnun kaldım. Ameliyatımı sağlık açısından olmuştum ama kendisi güzel olacak kadar yaptı.
Çiğdem Akdağ Koçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Akdağ Koçer, Göz Hastalıkları. Size Çiğdem Akdağ Koçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Katarakt Ameliyatı, Kontakt Lens, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Blefaroplasti, Intraoküler Basınç Ölçümü, Refraktif Cerrahi, Multifokal Göz İçi Lensleri, Göz Kapağı Estetiği, Göz Kapağı Germe.
Çiğdem Akdağ Koçer adresi nerede?Çiğdem Akdağ Koçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Akdağ Koçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Akdağ Koçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Akdağ Koçer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Akdağ Koçer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çiğdem Akdağ Koçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Akdağ Koçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Akdağ Koçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Akdağ Koçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Çiğdem Akdağ Koçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğdem Akdağ Koçer hangi sigortaları kabul ediyor?Çiğdem Akdağ Koçer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.