Alerjen Immünoterapisi

Allerjik Deri Testleri

Enjeksiyon Im

Enjeksiyon Iv

Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece

Konum: Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Grip soguk alginligi sonucu immun yetmezlik

Isinde ozverili basarili ve gayt ilgili bir doktoru.oglumu hangi hastaneye goturduysem hp yanlis tedavi uygulandi ve bunun sonucunda yanlis sonuc aldik.gungectikce dhada kötü oluyordutaki tavsiye uzerine kanuni hastanesine gidene kdar.2 bucuk aylik iken rahatsizligimizi bulda ve hmn ilac tedavisine basladi.suan oglum 16 aylik olacak ve hla cigdem hanimdayiz.durumumuzu da gayt iyiye gidiyor sukur.mevlam cigdem hanimdan razi olsun❤

Konum: Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Çocuklarda Astım

Cok iyi bir doktor ilgili ve bilgilendirmesi,açıklamaları çok net. Çok memnunuz. Çocuğu astım,alerjik durumu varsa çiğdem hnm ı tavsiye ederim.

Çok iyi bir doktor. Çok ilgili ve özverili ancak randevu almak o kadar zor ki...
Emekleri için çok teşekkür ederiz.

nedenırkı ataturkun dediği' beni turk hekımlerıne emanet edın ' sözüne boşluk bırakılıp isim istenseydi verılebilecek en iyi isim olurdu.