İlk iş hayatına Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesinde başladım. Daha sonra TED Ankara kolejinde Sorumlu Diyetisyen olarak çalışmaya devam ettim.
2004 Aralık ayında halen çalışmaya devam ettiğim TOBB ETÜ Tıp Fakültesi'nde ( bir önceki adı MESA Hastanesi) çalışmaya başladım. Medikal beslenme tedavileri, kilo ve iştah yönetimi, hamile ve emzirme döneminde beslenme, bebek, çocuk ve adolesan döneminde beslenme, bariatrik cerrahi ve mide botox'u sonrası beslenme, klinik nutrisyon, kreş ve okul menüleri planlama alanlarında görev aldım ve almaktayım.
2007- 2008 yılları arasında Türkiye Diyetisyenler Derneğinde yönetim kurulu üyeliği görevi yaptım.
T.C. Sağlık Bakanlığı Toplu Beslenme Sistemlerinde Ulusal Menü Planlama Projelerinde danışman olarak görev aldım.
Diyetisyen Randevusu
Sporcu Beslenmesi
Tüp Mide Ameliyatı Sonrası Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
b....k
Çiğdem hanım sayesinde 25 kilo verdim. Bu süreçte aç kalmadım ve mental olarak yıpranmadım kendimi daha dinç sağlıklı ve mutlu hissettim. Kendisi bu zorlu sureci yonetmemi sagladi ve ne zaman arasam ilgiyle dinleyip yanimda oldu. Oncesinde baska diyetisyenler de denedim ama hepsi hayal kirikligiyla sonuclandi. . cigdem hanimla tanisana kadar kilo vermenin çok zor olduğunu düşünüyordum psikolojik olarak sağlıklı bir yaşam stilini benimsemeye hazır değildim. Kendisi daima güler yüzü, pozitif enerjisi ve naif ruhuyla benim sadece güzel görünmemi sağlamanın da ötesinde, beni psikolojik olarak da çok destekledi. Kendisini tüm çevremdeki insanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum siz de eğer kilo vermek istiyor, diyete başlıyor bir süre sıkı bir şekilde yapıyor sonra bırakıp geri alıyorsanız, böyle bir döngü içindeyseniz acilen kendisiyle iletişime geçin ve bu döngüyü kırarak sağlıklı yaşam tarzını hayat boyu benimseyerek kalıcı bir şekilde kilo verin ve kilonuzu koruyun asla pişman olmayacaksınız. Kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz, öz güveniniz artacak kendinizi daha çok begenmeye ve sevmeye baslayacak dinç ve saglıklı hissedeceksiniz.
s....ö
Gut atakları ve karaciğer yağlanması sonucunda Çiğdem Hanım'a başvurdum.Sonuç olarak 106 kilodan 85 kiloya düştüm ve sağlık durumum şu an çok iyi durumda.Hem motivasyon açısında hemde tedavi açısından müthiş bir dönem geçirdim.Buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum kendisine ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
g ...ö
178 boyumla 110 kiloya kadar çıkmıştım. Artık nefes almakta, ayakkabımı bağlamakta zorluk çekmeye başlamıştım. Çiğdem Hanımın ısrarlı takibi ile tabii ki sözünden çıkmamak kaydıyla 85 kiloya kadar düşmeyi beraber başardık. Dile kolay bir buçuk damacana suyu sırtınızda taşırsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Sağolun. Birlikteliğimizin devamını dilerim.
ne...u
Defalarca diyet yapmayı denemiş birisi olarak, diyetinizde ikerledikçe motivasyonu sağlamanın güçleştiğini biliyorum. İnsan zamanla sıkılabiliyor. Çiğden Hanım her zaman motivasyonunuzu yüksek tutmanın bir yolunu bulur. Gerekirse şapkadan tavşan çıkarır ama diyetten kopmanıza izin vermez :) Güleryüz, yüksek enerji, farklı menüler, değişik yaklaşımlarla sizi mutlu mutlu sonuca ulaştırır. Ankara’da yaşayan ve bir diyetisyen desteğine ihtiyaç duyan herkese Çiğdem Hanım’la tanışmasını tavsiye ediyorum.
Çiğdem hanım, hayatımı, beslenme alışkanlıklarımı düzenlemede en iyi yol arkadaşım oldu. Kronik rahatsızlıklarımı, yaşımı, geçirdiğim ameliyatı bütünsel bakış açısı ile değerlendirerek beni yeniden hayata döndürdü diyebilirim. Ayrıca motivasyon yeteneği ile de her anlamda yanımdaydı.
be....
Karaciğer yağlanması ve gut hastaligimdan dolayı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine diyetisyen Çiğdem hanım la tanıştım. Çiğdem hanımın sayesinde iki ay içerisinde 10 kilo verdim. Hem karaciğer yaglanmamdan kurtuldum hemde artık gut atakları gecirmiyorum. Kendisine sonsuz teşekkürler.
a....a
Çiğdem Hanım ile tanışmamız benim hamileliğimde başladı. Hamilelik sürecinde, sonrasında ve halen devam eden zorlu bir diyabet hikayesini en iyi şekilde yönetti ve bana da yönetmeyi öğretti. Oğlumun doğumundan sonra emzirme döneminde ve sonrasında ek gıdaya geçiş serüveninde en büyük destekçim ve yol gösterenim oldu.
Çiğdem Hanım’a giderken aklınıza klasik bir diyet listesi ya da diyetisyen gelmesin. Tüm süreci sizin sağlık durumunuza ve size göre ayarlayıp, sizi bunaltmadan, strese sokmadan kilo vermenizi ve daha da önemlisi sağlıklı beslenmenizi sağlıyor.
Ben kendi adıma iyi ki Çiğdem Hanım’la yolum kesişti ve iyi ki kendisini tanıdım diyorum. Eminim Çiğdem Hanım’ın danışanı olan herkes benim gibi düşünüyordur.
Çiğdem Bölük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Bölük, Diyetisyen. Size Çiğdem Bölük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Randevu, Online Diyet, Normal Randevu, Diyetisyen Randevusu.
Çiğdem Bölük adresi nerede?Çiğdem Bölük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yaşam Caddesi No:5 Söğütözü Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Bölük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Bölük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Bölük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Bölük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Çiğdem Bölük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Bölük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Bölük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Bölük hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Çiğdem Bölük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler