Ağrı Tedavisi
Kuru İğne Tedavisi
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
ay...n
Baş dönmesi baş ağrısı huzursuzluk boyun ağrısı ve tesatüdüf olarak karşılaştık ve emar çektti ve beni rahatlatı çok teşekkürler şimdide kızım rahatsız onu götürcem
me...c
Ben romatoit artrit hastasiyim ve ilaçlar çok ağır geldiği için ilaç kullanamıyordum. Gittigim her doktor ayni tip ilac verip gonderdi.. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Çiğdem hanıma ulaştım ve binlerce kez teşekkür ederim. Öncelikle 6 aylık detox tedavisi ve sonrasinda nöral terapi tedavisiyle kendimi çok iyi hissediyorum. Hastaligimin sebep olabileceği herşeyi anlatıp beni doğru yönlendiren tek hekim.. Çiğdem hanım size çok ama çok teşekkür ederim...
mu....
Ben bundan 7sene evveli boyun fitigindan gittim aglayarak sedyeye yattim ve o agrimi asla unutmam çigdem hanim bana iğne twdavisi uyguladi ve ben ogun hemen sonrasi sedyeden kosarak kalktim tesekkurler şiddetle tavsiye ederim
fı...n
Doktorlugu ayri bir sayginlik olmakla birlikte insan gordum karsimda. Bir saate yakin kinustu benimle .bizlerin cigdem hanim gibi doktorlara ihtiyacimiz var. Saygi ve sevgilerimle hocam....ebru CELIKTEN
sa...0
Benim şahsi fikrim süperrr bir Dohtor internetten kendisini hiç tanımadan ve herhangi bir duyum almadan randevu aldım.iyiki de almışım.Allah uzman Dr. Çiğdem çemberçi'den razı olsunEşim sayesinde migren agrılarından kurtuldu.Aile bireyleri olarak hepimiz kendisi çok seviyor ve başarılarının devamı diliyoruz..
Çiğdem Çemberci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Çemberci, Nöroloji, Algoloji. Size Çiğdem Çemberci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Epilepsi Testi, Detoks Tedavisi, Girişimsel Ağrı Tedavisi, Epilepsi Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), MRI Değerlendirme, Nöralterapi, Ağrı Tedavisi, Baş ve Yüz Ağrılarının Tedavisi.
Çiğdem Çemberci adresi nerede?Çiğdem Çemberci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Çemberci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Çemberci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Çemberci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Çemberci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çiğdem Çemberci hangi dilleri konuşuyor?Çiğdem Çemberci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çiğdem Çemberci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Çemberci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Çemberci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Çemberci hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Çiğdem Çemberci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğdem Çemberci hangi sigortaları kabul ediyor?Çiğdem Çemberci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar