Bağlarbaşı mahallesi Feyzullah Caddesi Nefes Plaza No: 268 D:407, İstanbul
Arte Psikoloji ve Danışmanlık
Bağlarbaşı mahallesi Feyzullah Caddesi Nefes Plaza No: 268 D:407, İstanbul
Arte Psikoloji ve Danışmanlık
Eğitim ve Kariyer yolu özeti şöyle;
Okan Üniversitesi Klinik Araştırmalar Birimi ve Psiko-home danışmanlık merkezinde yetişkin ve ergenlere psikoterapi hizmeti vererek aynı zamanda süpervizyon sürecini tamamlamıştır. Lisans Eğitimi devam ederken aynı zamanda pedogojik eğitimini tamamlamıştır. Lisans ve Yüksek lisans eğitimleri boyunca, Erenköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesi amatem birimi bağımlı kişiler ve aileleri ile çalışmakla birlikte; yatılı serviste tedavi görmekte olan psikoz hastaların takibinı yapmıştır. Kartal Anadolu Adliyesi aile mahkemesinde çekişmeli boşanma ve dava sürecinde yetişkin ve çocuklara psikolojik destek vermiştir. Rehberlik ve psikolojik Araştırma Merkezi gelişim süreçleri analiz ve raporlama gibi merkezler ve hastanelerde stajyer psikolog olarak çalışmıştır.
Doğa Koleji, Özel Elma Koleji, Bilkem Bilgi Köşkü gibi eğitim kurumlarında çocukların gelişim dönemlerinin takibi, veli/öğrenci seminer düzenleme, yaratıcı drama alanlarında Okul psikoloğu olarak görev almıştır. Özel Anne şefkati özel eğitim merkezinde zihinsel ve bedensel engelli bireyler ve ailelerine yönelik danışmanlık yaparak klinik psikolog olarak görev almıştır. Otizim, Asperger, Konuşma bozuklukları, Rett senfromu, Dikkat eksikliği ve hiperaktivite, Mental retardasyon alanlarında birçok çocuk/yetişkin ve aileleri ile çalışmıştır. Aynı zamanda çocuk-ergen-yetişkinlere yönelik psikoterapi hizmeti vermeye devam etmiştir.
Çiğdem Çetin, halen, Psikohome Bağdat Cad. danışmanlık merkezinde klinik psikolog / psikoterapist olarak hizmet vermektedir.
Aynı zamanda Arche ik ve Yönetim danışmanlığı şirketinde kurumsal firmalara işe alım/ seçme ve yerleştirme süreçlerinde değerlendirici olarak görev almaktadır. Yönetici konumundaki kişileri terfi süreçlerinde gerçekleştirilen Assesment uygulamalarında aktif olarak rol almaktadır. 2020 yılı itibari ile de, özellikle Genel YetenekTestlerinin düzenleme ve uygulaması çalışmaları ve Değerlendirme Merkezi Uygulamalarında da gözlemci/ danışman olarak görev yapmaya devam etmektedir.
Tetapi Eğitimleri
Beck Yönelimli Kognitif Psikoterapi Eğitimi ( Dr. Emel Stroup )
* Kognitif terapi yönelimli Klinik ilk Görüşme & Terapi becerileri
* Kognitif Terapi İlkeleri ve Depresyon Tedavisinde Uygulanması
* Kognitif Terapinin Anksiyete Tedavisinde Uygulanması
* Kognitif Terapinin OKB Tedavisinde Uygulanması
* Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), Türk Psikologlar Derneği.
* Dr. Mehmet Zihni Sungur bireysel psikoterapi ve vaka inceleme süpervizyon terapi eğitimi
-Klinik Psikoloji, Psikoterapi
-Psikolojik Testler
-İnsan Kaynakları
-Profesyonel İnsan Kaynakları ve Şirket Danışmanlığı
bu...n
Ben kaygı bozukluğum ve iş yaşamımdaki stresli hayatımdan dolayı terapi alma ihtiyacı hissetmiştim. Zaman zaman duygusal olarak düştüğüm zamanda da görüşmeye devam ederim kendisiyle. Memnun kaldım ve hep kendisiyle devam ettim
r.....
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim toplamda 8 seans aldım. Kendisinin yaklaşımı nazik, ılımlı, kibar bir insan ve çok şey kattı bana. göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine çok teşekkür ederim.
Kendisinde psikoterapi aldım. Bu kadar profesyonel çalışan birini daha görmedim. Gerçekten çok faydalı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ne...ğ
Gelişim yolculuğumda çok önemli bir rol oynadı. Bakış açımı değiştirdi ve beni hayata tutundurdu. Teşekkür ediyorum.
r.....
Eşimle yaşadığım problemler sebebiyle kendisine ulaşmıştım. Bir arkadaşım tavsiye etmişti. Çok teşekkür ederim ilginize alakanıza. Kendimi çok iyi hissediyorum.. toplamda 8 seans devam ettik. Ara ara arayıp hala birseyler danışırım.
i.....
Terapi sürecimde Çiğdem hanımın yaklaşımı gerçekten bakış açımı olumlu yönde çok değiştirdi. Kendimi çok rahat hissettim. Kalıcı bir değişim oldu hayatımda. Keşke daha önce tanışsaydım dediğim bir insan kendisi. Değerli katkıları için teşekkür ederim
İnsanlarla iletişim kurmakta ve İkili ilişkilerimde sıkıntılarım olduğundan dolayı Çiğdem hanıma gittim. Birlikte çalıştığımız süre boyunca tüm sorularıma cevap aldım. Uzmanım bu konuda bana aşırı sakin, anlayışlı, çözüm odaklı yaklaştı, geçmiş-gelecek kaygılarımı kendisinin desteği ile düzene koydum. Seanslarım yaklaşık olarak bir kaç ay sürdü. Kendisi bana inandığı zaman seansı bırakabileceğimi söylemesi üzerine bırakmadım, bırakmak istemedim çünkü kendimi onunla konuşunca iyi hissediyorum. Çiğdem hanıma her şey için teşekkür ederim.
Kendisine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bana inanılmaz desteği oldu ve terapi sürecimden çok memnun ayrıldım. Ve çevremdeki ihtiyacı olan herkese tavsiye ettim, edeceğimde.. Ben çok çekingen bir insan olmama rağmen kendimi çok rahat ifade ettim. Teşekkürler
Ailevi problemler, maddi ve gelecek kaygilarindan dolayı hizmet aldım. Normalde bu tür konuları anlatmaya çekinirdim ama kendisi çok anlayışlı çok pozitif biri oldugundan her şeyi çok rahat anlatabildim. Kendisine çok teşekkür ederim
Evlilik öncesi yaşadığım kaygılarlardan Dolayı
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle inanılmaz memnun kaldığım bir süreç oldu, içten yaklaşımı ve profesyonel bakş açısıyla drsteğini gösterdi.
Teşekkür ediyorum. Bir herhangi bir durum olduğunda rahatlıkla başvurabileceğim bir kişi..
Çiğdem Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Çetin, Psikoloji. Size Çiğdem Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Psikoterapi.
Çiğdem Çetin adresi nerede?Çiğdem Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlarbaşı mahallesi Feyzullah Caddesi Nefes Plaza No: 268 D:407 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çiğdem Çetin hangi dilleri konuşuyor?Çiğdem Çetin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çiğdem Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Çiğdem Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu