s1...3
1 aylık bir diyetten çıktım. Gerçekten programımı özenle hazırladı. 8 Kilo verdim sağlıklı bir şekilde . Takip olsun , ilgi olsun çok beğendim.
ha...a
Kendisine tavsiye üzerine gittim gerçekten çok memnun kaldım. Beraber 3 aydır çalışıyoruz bana bu sürede 10 kg verdirdi. Hem de yıllardır zorlanarak veremediğim kilolarımdı. Onunla beraber hiç zorlanmadan, keyifle fazla kilolarımı attım çok mutluyum. Şimdi koruma kısmındayız, orda da bana çok güzel yardımcı oluyor. İstediğim zaman ulaşabiliyorum. Bir dost gibi yaklaşımı, cana yakınlığı, bilgisi ve deneyimiyle benim için diyetisyenden ziyade adeta yaşam koçum gibi. Kilo vermek isteyen herkese Çiğdem Hanımı şiddetle tavsiye ediyorum.
a....o
-13 kilo sonuç muhteşem çiğdem hanim gercekten işinin ehli ilgi takip şahane artik kormadayim hoşgeldin koruma dönemi
ce...e
Bir senede 52 kilo verdim benden bi adet daha ben cıktı artık daha özgüvenli ve daha sağlıklıyım canım diyetisyenim teşekkür ederim
os...4
çiğdem hanım son derece ilgili ve güleryüzlü bir şekilde beni karşıladı ,2 aydır beraber çalışıyoruz ve tam 8 kilo verdim ..kendisini şiddetle tavsiye ederim
Çiğdem Çimen Koçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Çimen Koçak, Diyetisyen.
Çiğdem Çimen Koçak adresi nerede?Çiğdem Çimen Koçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Cad.Akcim Is Mekrzi (Halkbankası üstü) Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Çimen Koçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Çimen Koçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çiğdem Çimen Koçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Çimen Koçak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Çimen Koçak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Çimen Koçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Çiğdem Çimen Koçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmaniye Diyabet (Şeker Hastalığı)
Osmaniye İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Osmaniye Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Osmaniye İrritabl Bağırsak Sendromu
Osmaniye Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Osmaniye Adipsi (Susama Yokluğu)
Osmaniye İdrar Torbası İltihabı
Osmaniye İdrar Yolları İltihabı