Diş Hekimi Randevusu
Zirkonyum
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
Dr. Çiğdem Demircan Çörtük Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
se...r
Dişlerimin hizasız olması cok rahatsız ediyordu. Tel taktırmaya karar verdim. Ve Çiğdem hocayla tanıştım kendisi cok naif ve çok tatlı bi insan. Her kontrole geldiğimde aynı enerji ve güler yüzüyle beni karşıladı. Ortodonti tedavim 1 bucuk sene sürdü. Bu süre zarfında sürekli kontrole gidiyordum. Kontrollerim çok özenle yapıldı. Şuan tellerim çıktı ve görüntüden çok çok memnunum. Şimdi bu memnuniyetimi tel tedavisi görmek isteyen arkadaşlarıma Çiğdem Hocayı öneriyorum.
ni...a
Diş hekimi olarak çok iyi bir hekim. Teşhis ve tedavide de çok başarılı. Dişlerimdeki kapanış bozukluğu şikayetiyle gittim kendisine. Çiğdem Hanımın doğru yönlendirmesiyle şeffaf plak tedavisine başladık. Tedavim çok iyi gidiyor. Hatta sona yaklaştık diyebilirim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Çiğdem Hanımdan zaman önce alt çene ön dişler ortodonti tedavisi hizmeti almıştım. Sorunsuz bir şekilde, önerdiği gibi kullanım/bakım yaparak rahat bir dönem geçirdim. Bağlantı telindeki deformasyon nedeniyle kendisine tekrar başvurdum. Kısa sürede özenle gerekli işlemi yaptı. Sert yiyecekleri ön dişlerle kopartmaya çalışarak değil, bölerek/parçalayarak tüketmem gerekliliğini tekrar hatırlattı. İşini layıkıyla yapan bir hekimden hizmet aldığım için çok şanslıyım.
k.....
Çiğdem hanımla halihazırda devam eden ve 3 yıla yaklaşan bir tedavi sürecimiz var. Kendisiyle tanışmam ve hastası olmam gerçekten büyük bir şans oldu kendi adıma, çekilmesi gereken 20’lik dişlerin çekimi, önceki tedavimde doğru konumlanması gerekip konumlanmamış dişlerin konumlanması gibi konularda kendisinin kararlılıkla uyguladığı tedaviyle ve bunun yanında muazzam bir çene cerrahı önerisi ile geçen ameliyat süreciyle daha önce yaşadığım birçok sıkıntı çözüldü ve kusursuza yakın bir kapanışa sahip oldum. Mesleğindeki başarısının yanında hastasına empati kuran yaklaşımı, güler yüzü ve hoş sohbetiyle muhteşem bir insandır kendisi. Sonsuz teşekkür ediyorum emekleri için ve başarılarının devamını diliyorum.
na...z
3 yıllık bir ortodonti serüvenimden sonra ön dişlerim arasında açılma söz konusu oldu ve bu konuda Çiğdem Hanım yardımı hiç esirgemeden iki aşamalı tedavi gerçekleştirme planı oluşturdu. Hayatımda ilk defa dişime dolgu yapılı ve öyle bir dolgu ki normal dişimden ayırt edilmesi güç ve bir o kadar simetrik :) Şimdi ise aparey yapılımı için ölçü aldık ve bu sayede açıklığı olabildiğince kontrol altında tutmak için. Kendisine çok teşekkür ediyorum bu süreçte yanımda olduğu ve olmaya devam ettiği için. Kesinlikle tavsiye ediyorum, tereddütte düşmeden başvuracağınız titiz bir hekim :')
öy....
Çiğdem Hanım ortodontik tedavim boyunca alanında çok başarılı, yüksek tecrübe ve bilgi sahibi bir doktor olduğunu her zaman göstermiştir. Yalnızca dişlerimdeki çapraşıklıkları ve düzensizlikleri tedavi etmekle kalmamış; kendisinden önce danıştığım doktorların tedavisini gerçekleştirmeyi denemek bile istemediği gömülü dişlerimi de başarıyla sürdürmüş ve olmaları gereken konuma getirmiştir. Mesleki yetkinliğinin yanı sıra güçlü iletişim yeteneği, güler yüzlü ve anlayışlı oluşu, tedavim sırasında yapılacak her işlemi; bunların nedenlerini ve muhtemel sonuçlarını bir hasta olarak benim anlayabileceğim şekilde aktarmaya çalışmasıyla da bende tedavim boyunca hiçbir soru işareti bırakmaması kendisine ayrı bir teşekkür sebebimdir. Tüm emekleriniz için bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
Ortodontik tedavim yeni bitti, her şeyiyle çok olumlu geçen bir süreçti. Asla pişman değilim yine olsa yine Çiğdem Hanım’a gelirdim. Dişlerim mükemmel oldular:) İlgisi, güler yüzü ve samimiyeti için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Tel tedavisi düşünenler kesinlikle gözü kapalı güvenebilirler, emin olun çoook keyifli bir süreç geçireceksiniz.
ha...a
Ortodontik tedavi görürken hem emek hem zaman harcanan bu zorlu yolda iyi bir diş hekimi en önemli şeydir. İyi bir iletişim ve bilgi alışverişi süreci oldukça kolaylarştırır.Üstüne bir de titizlikle yapılan işler olunca sizin için her şey çok daha sağlıklı ve güzel ilerler. Bunları hepsini bir arada bulabilme imkanı verdiğiniz izin teşekkür ederim. Benim gibi bu yola çıkacak olanlara tavsiye ederim :)
ed...a
Dislerim yamuk ve kirikti cigdem doktor sagolsun guzel ve temiz calismasiyla isinin hakkini verdi ve dislerim cok guzel oldu .Bu yuzden cigdem doktora cok tesekkur ederim.❤️
ca....
36 yaşındayım 15 ay civarı süren ortodontik tedavim tamamlandı ve tellerim söküldü o çarpuk çurpuk, ileride geride olan bütün dişlerim iştimaya çıkmış askerler gibi hizaya geldiler. :) En başta tedaviyi düşünen arkadaşlar hiç düşünmeden başlayın. Çünkü alışınca teller rahatsız etmiyor ve başlamak bitirmenin yarısı derler. Tabi buradan Çiğdem hanıma çok çok teşekkür ederim. Her zaman güler yüzlü ve samimi oldu, tedaviyi hiç bıkmadan anlatarak uyguladı. Ben memnun kaldım kendisinden, daha sağlıklı ve daha düzgün dişlerim oldu ne kadar teşekkür etsem azdır. Ortodonti düşünen arkadaşlara Çiğdem hanımı tavsiye ederim.
Çiğdem Demircan Çörtük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Demircan Çörtük, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Çiğdem Demircan Çörtük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ortodonti Randevusu, Randevu, Çene Eklemleri Tedavisi, X-Ray, İmplant, Diş Beyazlatma, Diş Teli Tedavisi, Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi, Gömülü Diş Çekimi, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi).
Çiğdem Demircan Çörtük adresi nerede?Çiğdem Demircan Çörtük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fenerbahçe mah. Bağdat cad. No:214 Zolagil apartmanı kat:3 daire:8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Demircan Çörtük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Demircan Çörtük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Demircan Çörtük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Demircan Çörtük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çiğdem Demircan Çörtük hangi dilleri konuşuyor?Çiğdem Demircan Çörtük ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çiğdem Demircan Çörtük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Demircan Çörtük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Demircan Çörtük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Demircan Çörtük hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Çiğdem Demircan Çörtük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğdem Demircan Çörtük hangi sigortaları kabul ediyor?Çiğdem Demircan Çörtük tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Sınıf 3 Malokluzyonlar
İstanbul Ortodontik Malokluzyonlar