Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi
Estetik ve protetik Diş Hekimliği
Çiğdem Elbek Çubukçu Muayenehanesi
Genel anestezi altında yapılan diş tedavileri
Lokal Anestezi
Normal randevu
Çocuk ve Ergen dişhekimliği tedavileri
en...z
Çiğdem hanımı 1 yıl önce kadar internetten bu site sayesinde buldum. Ve kızımın ağız sağlığını ona emanet ettik. Kendinden emin güvenilir ve mükemmel bir doktor. Kendisinden çok memnunuz. 2 ay önce kadar 1.5 saat uyutmalı kızıma operasyon yapıldı ve suan çok iyi durumda herşey için teşekkür ederiz.
su...l
Kızımın kanal tedavisi için götürmüştüm bir tavsiye üzerine gittik çok güleryüzlü çocuk ruhundan anlıyor çocuk ruhuna hitap ediyor. Benim kızıma diş olayını sevdirdi çok yakın bir insan konusunda başarılı işini gözlemleyerek titizlikle yapıyor .
f....
Çocuğumun 4 dişinde çürük vardı. o nedenle Çiğdem Elbek Çubukçu hanıma götürdüm .Dişleri çekildi.hem doktor hanımdan hem tedaviden memnunum 1 yıldır gidiyoruz geçen hafta en son çocuğuma dolgu yaptılar genel anestezi altında ve herhangi bir şikayetimiz olmadı kontrolleri de iyi geçti.Cana yakın ve hekimliği çok iyi yaklaşımı çok iyi kızımı da götürdüm onunda 3 dolgusu yapıldı.Herkese tavsiye edebilirim.
e....
Kızım düşüp bir travma geçirmişti ve ön dişleri kırıldı.Çene kemiğinde kırık yoktu.Başka bir doktora götürmüştük. Sızıları Devam edince tavsiye üzerine bir çok doktora gittik ama çocuk diş hekimi olmadıkları için çok araştırıp Çiğdem Elbek Çubukçu hocayı bulduk.Kızımın okuluna da yakındı.Çiğdem Hanımdan çok memnunum hiç bir şikayetimiz kalmadı çocuğumun gözlerinin içi gülüyor. sorunumuzun tramvayla ilgili büyük bir bölümünü atlattık. Geriye kalan süreç daha devam edecek ama acil olan bölümü bitti.Estetik anlamda genç bir kız olduğu için çok önemliydi. hiçbir şikayetimiz de yok çocuklara ve ailelerine yaklaşımı , samimiyeti ve ikna kabiliyeti de çok güzeldi. Hekimliğini çok beğendim.
sa...l
Kızımın çürük ve ağrısı vardı .Bunun üzerine Çiğdem Hanım ile tanıştık. Bir tavsiye üzerine gittik şuan tedavi hala devam ediyor. son olarak gideceğiz yarın Çiğdem hanım güleryüzlü çocuğumla kendi çocuğu gibi ilgileniyor. ağrısını sızısını iyi bir tedavi yöntemiyle dindirdi.
bi...
Çocuğuma dolgu ve kanal tedavisi yapıldı diş çekimi de yapıldı . Çiğdem Elbek Çubukçu hocamın çocuklara karşı yaklaşımı çok iyi eli çok hafif çocuklarda hiçbir sıkıntı çekmedik gayet bilinçli bir hekim . halada devam ediyor tedavi sürecimiz.
ha...y
Çocuğum küçükken düşmüştü dişi kırıldı dişleri çürüdü çektiremedik tavsiye üzerine gitmiştik çiğdem hanıma gittik çok da memnunuz tedavimiz devam ediyor ama bitmek üzere . ilgilenmesi çok güzel karşısındaki hastalarına karşı çok güzel yaklaşıyor. başından atmıyor çok iyi bir doktor ilk konuşmasından anlıyorsunuz.
Çiğdem Elbek Çubukçu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Elbek Çubukçu, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti), Diş Hekimi. Size Çiğdem Elbek Çubukçu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lokal Anestezi, Normal randevu, cerrahi, Çocuk ve Ergen dişhekimliği tedavileri, Estetik ve protetik Diş Hekimliği, genel anestezi altında yapılan diş tedavileri.
Çiğdem Elbek Çubukçu adresi nerede?Çiğdem Elbek Çubukçu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertuğrul Mah. Savcı Doğan Öz Cad. F/2 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Elbek Çubukçu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Elbek Çubukçu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Elbek Çubukçu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Elbek Çubukçu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çiğdem Elbek Çubukçu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Elbek Çubukçu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Elbek Çubukçu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Elbek Çubukçu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Çiğdem Elbek Çubukçu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.