Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak
me...m
meme ca hastası olan eşimin rahatsızlığına ikinci görüş için gittiğimiz doç.dr.çiğdem hanımın sıcak ve samimi karşılamasıyla tedirginliğimiz geçti.moral bulduk.kemoterapilerimide uzak olmasına rağmen bu hastanede hocamın gözetiminde almak istiyorum.kendilerine teşekkür ederim .sağolsun varolsun
se...8
Pankreas kanseri teşhisinden sonra,geçirdiğim whipple operasyonunun ardından büyük tedirginlik ve korkuyla gitmeme rağmen odasında güneş gibi sıcak,samimi ve kocaman gülümsemesiyle beni karşılayan,kemoterapi gördüğüm süre boyunca desteğini,ilgisini bir an olsun esirgemeyen tedavimin her sürecinde bilgilendiren,yeri geldiğinde bir psikolog gibi moral verip,62 yaşında bir hasta da olsam tabir i caizse bir ana gibi başımı okşayıp ''bunlar da geçecek''diyen sevgili Dç.Dr sayın Çiğdem ERTEN hocama teşekkürü borç biliyor ve tüm hastalara canı gönülden şifalar diliyorum.Allah herkese sağlık versin fakat olur da bir gün ihtiyaç duyarsanız Çiğdem hocamla mutlaka görüşün.Allahım böyle güzel yürekli hocalarımızı başımızdan eksik etmesin.
Semiha YILDIRIM
Çiğdem Erten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Erten, Tıbbi Onkoloji.
Çiğdem Erten adresi nerede?Çiğdem Erten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Erten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Erten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çiğdem Erten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Erten bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Erten ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Erten hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Çiğdem Erten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.