Bipolar Bozukluk Tedavisi
Psikodinamik Psikoterapi
Psikolojik Sağlamlık Programı
Tematik Algı Testi
Çiğdem Özen Bilgili Muayenehanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlgi alanlarım:
Bipolar Bozukluk tedavi ,bilgilendirme ve atak önleme terapisi
Sağlıklı Kilo verme özellikle zayıflama problemleri olan kişilerde psikojik ve motivasyon desteği
Erişkin Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite tanı ve tedavileri
Kronik Hastalıklarla başa çıkma ve uyum sağlama
Sosyal motivasyon ve başa çıkma becerilerini arttırma
Panik Bozukluk
Şizofreni hasta ve yakınlarının birlikte hayata uyum sağlama tedavileri
Sigara Bağımlılığı
Depresyon varolan alt tipleri değerlendirme ve tedavisi
Anksiyete Bozukluğu
İlişki problemleri
Aldığım Eğitim ve Terapiler:
Şizofreni rahatsızlığı olan hastaların ve yakınlarına verilen psikososyal eğitim terapisi
Bilişsel davranışçı tedavi
Psikodrama
EMDR eğitimi
Evlilik ve İlişki terapisi
Sigara bağımlılığı önleme ve iyileştirme
Hipnoz Eğitimi
Mindfullness farkındalık eğitimi
Kabul ve kararlılık terapisi
bambaşka bir görüş açısı gösterdi bana, yaptığım fazla şeyleri fark ettirdi. tanım bile değişti sanırsam. keşke en başından buraya gelseymişim dedirtti.
se...l
Cok iyi geldi bana. Kendisini cok seviyorum. Bakis acimi değiştirdi bana yon verdi. Cikinca cok mutlu hissettim.
15 yıldır anksiyete tedavisi görüyorum.
Dr. Çiğdem Özen Hanım'ın daha ilk seansta bende bıraktığı etkiyi tarif etmek çok zor.
İşine çok hakim ve işini severek yaptığını hemen anlıyorsunuz.
İlk kez bir seanstan sonra kendimi çok mutlu ve umutlu hissettim diyebilirim.
f....s
Buraya ne yazsam az kalır doktor Hanım için hayatımı değiştirdi içimdeki beni çıkardı ilk gittiğim günü düşünüyorumda korkularımı endişelerimi şüphelerimi ama sayesinde hayatıma sihirli değneği değdirip kendime gelmemi sağladı benim kanatsız meleğim iyiki varsınız
Zor bir dönemimde yollarımız kesişti Çiğdem hocam ile, iyi ki kesişmiş. İlk randevudan itibaren tedavinin olumlu etkisini görmeye başladım.
Doktorunuz ile frekansınızın tutması çok önemli, bizim frekansımız da tuttu. 3 ay gibi kısa bir sürede epeyce yol kat ettik
17 yıllık psikolojik hastalık sürecinde 20ye yakın doktora gittim.onlarca ilaç kullandım sayısını ben bile kestiremiyorum. Fakat 4 yıldır çiğdem hocamdan tedavi görüyorum.4 yıl öncesinde yaşayan bir ölü ümitsiz bir vaka olarak kendimi görüyordum. Şimdi ise nefes aldığımı dengelendigimi duruldugumu hissediyorum. Artık yaşıyorum. Allah binlerce kez Çiğdem hocamdan razı olsun.kendisine çok teşekkür ediyorum..
ha...
Görüş belirtmek için bir kaç danışma süresinin gerçeklesmesini bekledim. Sayın Hocam çok bilgili bir rehber her şeyden önce. Sürecin başlangıcından sonraki evrelerine dek her anlamda bir uzman yaklaşımı gördüm. Alanında uzman ve danışanini çok çok iyi anlayan bir hekim. Ben Çiğdem Hocam ile yürüttüğüm terapi sürecimin bir şans olduğunu düşünüyorum.Tereddutsuz bir biçimde yakınlarima tavsiye ettim ve etmeye devam edeceğim. Her şey için çok teşekkürler sayın hocam.
f....y
Annem icin gitmistik ve o hasta kadin cigdem hanim sayesinde bambaska biri oldu. Olumlu sonuc aldik kendisine tesekkur ederiz.
f.....
Kendisinden çok memnunum. Çok bilgili ve ilgili bir hocamız. Sadece ilaç yazıp sizi uğurlamıyor. Bir saat boyunca karşılık konuşma şeklinde sorunun temelini bulmaya çalışıyor. Kısa bir süre depresif olarak sıkıntılarım vardı onu beraber çözdük şimdi de odak sorunum üzerinde çalışıyoruz epey bir yol ilerledik. Kendisine teşekkür ederim.
to....
Hastasını her anlamda düşünen, randevu esnasında aranızda asla mesafe hissetmeyeceğiniz bir doktor kendisi. DEHB rahatsızlığım için dört aydır görüşmekteyiz ve her geçen süreyle daha da iyi olduğumu hissediyorum. Gerek bilgisi, gerekse ilgi alakasıyla hep sizi geliştirme odaklı bir yapısı var. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Çiğdem Özen Bilgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Özen Bilgin, Psikiyatri. Size Çiğdem Özen Bilgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Tematik Algı Testi, Erişkin Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Kendi Bildirim Ölçeği, Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği, Panik Bozukluğu Şiddet Ölçeği, Bütüncül Psikoterapi, TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım).
Çiğdem Özen Bilgin adresi nerede?Çiğdem Özen Bilgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkezefendi Mahallesi 8 Eylül Caddesi No:175/9 Aksüyek Apt. Kat:5 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Özen Bilgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Özen Bilgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Özen Bilgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Özen Bilgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çiğdem Özen Bilgin hangi dilleri konuşuyor?Çiğdem Özen Bilgin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Çiğdem Özen Bilgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Özen Bilgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Özen Bilgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Çiğdem Özen Bilgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.