Dyt. Çiğdem Şen Ocak

Online Diyet

İstanbul

Online Diyet

Ben Diyetisyen Çiğdem Şen Ocak,
İlk ve orta eğitimimi Çapa İlk Öğretim Okulu, Lise eğitimimi Yeşilköy 50.Yıl Lisesi, Ön lisans eğitimimi Trakya Üniversitesi Gıda teknolojisi, Lisans eğitimimi İstanbul Bilim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamladım.
Şişli Florence Nightingale, İstanbul Florence Nightingale, Gayrettepe Florence Nightingale, Şişli Kolan İnternational Hospital, Bahçelievler Medicana Hastanesi, Bahçelievler Medical Park hastanelerinde stajyer diyetisyenliğimi tamamladım.
2015 yılından bu güne Beslenme ve Diyetetik uzmanı görev yapmaktayım.
2016-2017 tarihlerinde Özel Sante Plus hastanesi, 2017-2021 tarihlerinde Özel Başakşehir Aktif Tıp Merkezinde görev aldım.
Kişinin yaşam tarzına uygun, hastalıklarına yönelik, dinleyerek, anlayarak ve tanıyarak programlar oluşturmaktayım.
Kilo verme, Kilo alma, Tip 1 diyabet, İnsülin direnci ve Metabolik sendrom, Yeme bozuklukları, İrritabl Bağırsak Sendromu, Gestasyonel diyabet, Emzirme döneminde beslenme, Çocuk beslenmesi alanlarında hizmet veriyorum.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Çiğdem Şen Ocak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle