Diyetisyen Randevusu
Kişiye Özel Diyetler
Online Diyet
İlk ve orta eğitimimi Çapa İlk Öğretim Okulu, Lise eğitimimi Yeşilköy 50.Yıl Lisesi, Ön lisans eğitimimi Trakya Üniversitesi Gıda teknolojisi, Lisans eğitimimi İstanbul Bilim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamladım.
Şişli Florence Nightingale, İstanbul Florence Nightingale, Gayrettepe Florence Nightingale, Şişli Kolan İnternational Hospital, Bahçelievler Medicana Hastanesi, Bahçelievler Medical Park hastanelerinde stajyer diyetisyenliğimi tamamladım.
2015 yılından bu güne Beslenme ve Diyetetik uzmanı görev yapmaktayım.
2016-2017 tarihlerinde Özel Sante Plus hastanesi, 2017-2021 tarihlerinde Özel Başakşehir Aktif Tıp Merkezinde görev aldım.
Kişinin yaşam tarzına uygun, hastalıklarına yönelik, dinleyerek, anlayarak ve tanıyarak programlar oluşturmaktayım.
Kilo verme, Kilo alma, Tip 1 diyabet, İnsülin direnci ve Metabolik sendrom, Yeme bozuklukları, İrritabl Bağırsak Sendromu, Gestasyonel diyabet, Emzirme döneminde beslenme, Çocuk beslenmesi alanlarında hizmet veriyorum.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. Çiğdem Şen Ocak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Çiğdem Şen Ocak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Şen Ocak, Diyetisyen. Size Çiğdem Şen Ocak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler.
Çiğdem Şen Ocak adresi nerede?Çiğdem Şen Ocak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Şen Ocak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Şen Ocak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çiğdem Şen Ocak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Şen Ocak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Şen Ocak ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler