Diş Hekimi Randevusu
Arabacıalanı Mahallesi Çark caddesi no:274/B Serdivan (İbrahim ağa camii karşısı, Seyfi kuruyemiş üst katı), Sakarya
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Diş hekimi Çiğdem Tosun
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Ölçü Randevusu
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Diş hekimi Çiğdem Tosun
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
g.....
Bilgisi ve duruşu ile harika bir hekim, oğlumuza diş çekimi diş temizliği ve dolgular yaptı çok memnun kaldık hem çocuklarımız hem de kendimiz için her zaman güvenle tercih edeceğimiz bir yer
a....n
Çiğdem hanım çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor tedavi sürecim çok iyi geçti dişime dolgu yapıldı ve tedaviden sonra ne yapmam gerektiği hakkında çok güzel bilgilendirildim kendisine güvenebilirsiniz
me...a
Aşırı bir diş konusunda fobim olmasına rağmen 2defadır azı dişi çekimi için kendisine gittim,hem elinin hafifliği hem rahatlatıcı açıklamaları sabrı ve güleryüzle tavrıyla kendisinden çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim.
ba...
Diş temizliğinden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
di...u
Dişçi korkum vardı. Çiğdem Hanım 'ın güler yüzlü lüğü, içindeki profesyonelliği ilgili ve snlsyışlı olması tedavimin korkusuz geçmesini sağladı.
Dilim çğrğmüş ve kırıktı. Çiğdem Hanım temizleyip dolgu yaptı. Çok memnun kaldım. Uygun bir zamanda diş çekimi için tekrar gideceğim.
ni...g
Çiğdem Hanımla annem sayesinde tanıştım.Annemin bu ay implant tedavisini gerçekleştirdi ve çok memnun kaldık.Annemin içine sinene kadar en güzelini yapmak için uğraştı.Ben de 20'lik diş çekimi ve diş temizliği yaptırdım.Çiğdem Hanımın tatlılığı,güleryüzlü oluşu ve işinde profosyonelliği,yardımcısının da aynı şekilde yaklaşımları ve ortamın hijyeni her şey tam da olması gerektiği gibi.Herkese gönülden öneriyorum.Pırıl pırıl bir mekan ve içinize sinecek bir diş tedavisi alıyorsunuz.Guzel kalpli hekimimiz Çiğdem Hanıma sevgiler..
f.....
Dolgu ve diş temizliği için gittim. Çok memnun kaldım. Çiğdem hanım çok profesyonel bir diş hekimi. Ön dişlerime 3 tane dolgu yaptı orjinal dişim gibi, dolgu olduğu hiç belli olmuyor. Çok temiz, nezih bir ortamda hizmet sunuyorlar. İlgi, alaka, bilgilendirme çok çok iyi. Çiğdem hanım tüm sorularımı çok bilgilendirici ve açıklayıcı bir şekilde cevapladı. Kendisi de asistanı da çok güler yüzlü, işini iyi yapan insanlar. Artık diş bakımlarımı Çiğdem hanımda yaptıracağım.
ö....y
Çiğdem hanımla tanışmamız 3 yıl öncesine dayanıyor. Dişlerimde çarpıklık ve çok sayıda lezyonlu dişim vardı. Çenemde oynama sorunu olduğundan normal çekim dişlerimi bile cerrahi olarak son derece profesyonel bir şekilde çekim yaptı ve o süreçte bana gerek yardımı ve gerekse desteğiyle çok çok iyiliği oldu. Hiçbir tereddüt etmeden gözüm kapalı güvenebileceğim bir hekim. Çok sabırlı, anlayışlı, içten be hep güler yüzlü. Sonuç olarak diyebilirim ki güzel gülüşüyle ilgi alakası ve profesyonel hekimliğiyle dişçi korkusu dişçi koltuğu korkusu yaşamadan tedavim tamamlandı. Ben de güzel bir gülüşle oradan ayrıldım. Hala kendisinin takibindeki hastalarından biriyim iyi ki de öyleyim.. doktorumla her diş problemi yaşayan hastanın mutlaka karşılaşması gerek diye düşünüyorum kendisine her şey için çok teşekkür ederim
Bir süredir diş tedavilerimi Çiğdem hanımdan alıyorum. Gerçekten işinin ehli harika bir doktor. Tavsiye ederim. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Az önce diş çektirdim. Çok zor bir çekim olmasına rağmen harika iş çıkardı. Teşekkür ederim kendisine
Hasta
Dişimdeki ağrı sebebiyle gittim kanal tedavisi uygulandı. Biz hastalar için öncelik doktorun tavrı yaklaşımı olur.Doktor hanımın yaklaşımı güler yüzü detaylı şekilde tedaviyi anlatışı çok hoşuma gitti.Tedavi sırasında da size güven ve rahatlık veriyor.Herkese tavsiye edebilirim.
Çiğdem Tosun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Tosun, Diş Hekimi. Size Çiğdem Tosun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Pembe Estetik.
Çiğdem Tosun adresi nerede?Çiğdem Tosun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mahallesi Çark caddesi no:274/B Serdivan (İbrahim ağa camii karşısı, Seyfi kuruyemiş üst katı) Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Tosun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Tosun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Tosun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Tosun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Çiğdem Tosun hangi dilleri konuşuyor?Çiğdem Tosun ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çiğdem Tosun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Tosun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Tosun hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Çiğdem Tosun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğdem Tosun hangi sigortaları kabul ediyor?Çiğdem Tosun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Vakıfbank Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.