Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Gessell Gelişim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Yeni mah. Gültekin Topçam Bulvarı No: 4 / E İç kapı No: 3, Tokat
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
t....a
Cigdem hanim ile ofke problemi uzerine calistik. Oncelikle bilgilendirmeleriyle ufuk aciyor sonrasinda sizi anladigini size hissettiriyor. Ben cok istifade ettim ve keyifle katildim.Online gorusme yaptik ve gorusmelere zamaninda katiliyordu. Tedavim devam ediyor. Kendini arayan herkese tavsiye ederim. İyiki tanismisim
Çiğdem hanımla korkularım üzerine başladık. Ağlama ve bayılma krizleri geciriyordum. Panik atak baslamisti. Uzerine konusarak korkularimi yendim. Çocukluk travmalarım üzerine çok konuştuk. Yurt dışında yaşıyorum ve online terapi ile her zaman yanimda olduğu için Çigdem hanıma cook teşekkür ediyorum.
çiğdem hanım ile sinirimi ve sınav kaygımı kontrol edemediğim için görüşmeye başlamıştık . yaklaşık 6 aydır görüşüyoruz. ve sorunlarım çoğunlukla gidermeye başladık. terapi öncesi daha agresif biriydim . terapi sonrası daha anlayışlı ve sakin birisi oldum. her şey için çok teşekkür ederim Çiğdem Hanım. herkese tavsiye ederim
m....
Çiğdem hanımla ankisiyetemin çok arttığı, panik atak geçirdiğim en zor günlerde tanıştım. Kendisinin profesyonelliği, samimiyeti, tatlı dili bana çok iyi geldi. İyileştirici bir yönü var. Şimdi çok daha iyiyim. Kendisine çok teşekkür ederim. Panik atak ve ankisiyetesi olan herkese tavsiye ederim.
Çiğdem Hanım ile çocukluk travmalarım üzerine görüştük kendisinden memnunum çözüm odaklı birisi kendisinin desteği ile bir çok şeyi aşabildim. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
g.....
Çiğdem hanıma çocuklukta yaşadığım travmaları ikili ilişkilerime taşımamdan ötürü çok çaresiz bir haldeyken gelmiştim. Sayesinde artık daha rahat nefes alabiliyorum. Naif, insancıl ve bilgili tavrıyla bana çok yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.. artık kendimi daha çok seviyorum ve daha iyi hissediyorum. İyi ki var.
d....
Çiğdem Hanım ile online görüştük. Bana çok iyi geldi, kendimi bulmama yardımcı oldu. Gayet içten, samimi davranan muhteşem bir psikolog... Kendisine çok teşekkür içten samimi davrandığı için. Seanslara gergin başlayıp hafiflemis olarak ayrıldım hep. Kendisinin karşımda tebessümle beni karşıladığını görmek bana ayrıca güven ve huzur verdi hep. Hayatıma dokunduğumuz için çok teşekkür ederim Çiğdem Hanım Iyi ki yollarımız kesişmis...
b....ş
Çiğdem hanıma evlilik terapisi amacı ile ulaşmıştım,oldukça ilgili,samimi, güler yüzlü, içten yaklaştı.Kısa sürede faydasını gördüm. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir psikolog. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Çiğdem Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Yalçın, Psikoloji. Size Çiğdem Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gessell Gelişim Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi.
Çiğdem Yalçın adresi nerede?Çiğdem Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni mah. Gültekin Topçam Bulvarı No: 4 / E İç kapı No: 3 Tokat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Çiğdem Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Çiğdem Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.