Tıbbi İlgi Alanları
● Nörogelişimsel Hastalıklar (Otizm spektrum bozuklukları, Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu
● Öğrenme bozuklukları)
● Dil-konuşma sorunları ve gelişimsel gecikmeler,
● Zeka gerilikleri
● Dışa atım bozuklukları (enürezis, enkoprezis)
● Uyku Bozuklukları
● Kaygı Bozuklukları (Ayrılık kaygısı bozukluğu, selektif mutizm, özgül fobi, yaygın kaygı bozukluğu, panik bozukluk, sosyal kaygı bozukluğu)
● Depresyon ve duygudurum bozuklukları
● Psikotik bozukluklar
● Travma sonrası stres bozukluğu
● Yeme bozuklukları
● Ergenlik dönemi gelişimsel özellikleri
● Ergenlik döneminde riskli davranışlar
● Anne-babalık becerileri
Ataşehir Küçükbakkalköy mah Sarı lale sokak Liberty(Ulugöl) plaza no.1 iç kapı no.8 Ofis No:2, İstanbul
Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
y....d
Uzun yıllardır çözümünü bulamadığım problemlerimi çok profesyonel bir yaklaşımla kısa sürede çözmeye yardımcı oldu. Kesinlikle öneriyorum, çok memnun kaldım.
e ...b
Ögrenme zorluğu tanısı konulan çocugumu degerlendirdi doktor hanım dikkat eksikliği de oldugunu söyledi ve tedavi başladı. Sürecten cok fayda gördük. Tedavimiz suresince çok destek oldu çok ilgili bir doktor tavsiye ederim
a ...k
Çiğdem hanım ile okul korkusu yaşayan çocuğum nedeniyle yollarımız kesişti. Kızımla yaptığı görüşmelerden sonra bir kaygı bozukluğu olduğunu bize anlattı şu an terapi surecindeyiz oldukça aşama kaydettik. Kendisi ile karşılaşmamız bir şans oldu teşekkür ederim.
ar....
İyiki Çiğdem Hanımı tanımışız çok zor günler geçirdik gitmediğimiz dr kalmadı en son gittiğimiz Erenköy ruh ve sinir hastalıklarında verilen yanlış ilaçlardan sonra daha da kötü sonuçlar oldu en son Çiğdem Hanımla tanıştık yaptığı tedaviden sonra çocuğum normale döndü bizimle hastası değilde yakını gibi uzaktan bile çocuğumun durumunu soruyor Allah gönlüne göre versin iyiki tanımışız
Çok iyi güleryüzlü yaklaşımı iyi bir hekim. Kızımı yaklaşık 1 yoldur tedavi ediyor. Çok memnun kaldık Bilgi ve tecrübesi yeterli donanımlı bir doktor. Kızımda çok memnun tedavi sürecimiz devam ediyor.muayenehanesi de çok güzel sıcak bir ortam
h....k
Çiğdem hanımdan ergenlik çağındaki oğlumun OKB tedavisi için yaklaşık 20 aydır belirli periyotlarda psikiyatri tedavisi aldık. OKB hastası yakını veya kendisi olanlar sürecin ne kadar zorlu olduğunu bilir. Çiğdem hanım sürecin ilk ayından tedavimizin son aşamasına kadar bizimle çok iyi ilgilendi, bu süreci çok iyi yönetti. Tedavimizi bitirmek üzereyiz ve kendisinden çok memnun kaldık. Kendisine çok teşekkür ederim.
e....b
Oğlum için zor zamanlardan geçerken,yolum Çiğdem hanım ile kesişti. Iyi ki diyorum... Desteği, güler yüzü, samimiyetiyle ve sözlerimiz bölmede dinlediği için hayatımızda önemli değişiklikler yaptı. Sorun ne ise çözüyor ve sonuca ulaştırıp takipte oluyor .Çiğdem hanıma çok teşekkür ederim ve ailece ederiz.
f....
Çocuğumuzun sosyalleşme sorunu vardı kendisiyle görüşmelerimizden ve aldığımız tedaviden çok fayda gördük bize hem yaklaşımıyla hem de sıcak tavrıyla çok destek oldu sadece kızımıza değil bize de iyi geldi görüşmeler doktorumuza çok teşekkür ederiz
r.....
6 yaşında kızımızın sinirlilik davranış sorunları nedeniyle kendisine başvurduk. Bizlerle yaptığı görüşmeler sayesinde kızımızla ilişkimizde daha doğru davranışlar geliştirdik kızımızın sorunları azaldı kendisine çok teşekkür ederiz.
ah...k
Çiğdem hocaya gitmeye başladığımda ailemle ve arkadaş ortamımla çok fazla sorun yaşıyordum aşırı sinirlilik uykusuzluk konsantre olamama gibi şikayetlerim vardı. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde bana bu belirtilerin nedenlerini ve nasıl çözebilecegimi anlattı onunla birlikte sorunlarımı çözebildim ailemle ve arkadaşlarımla iliskilerimi düzelttim şimdi üniversiteye başladım hayatım iyi gidiyor kendisine çok teşekkür ederim
Çiğdem Yektaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Yektaş, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Çiğdem Yektaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Bireysel Terapi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Dikkat Testleri, Aile Terapisi, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Cümle Tamamlama Testi.
Çiğdem Yektaş adresi nerede?Çiğdem Yektaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Küçükbakkalköy mah Sarı lale sokak Liberty(Ulugöl) plaza no.1 iç kapı no.8 Ofis No:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Yektaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Yektaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Çiğdem Yektaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çiğdem Yektaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Çiğdem Yektaş hangi dilleri konuşuyor?Çiğdem Yektaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Çiğdem Yektaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Yektaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Yektaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Yektaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Çiğdem Yektaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çiğdem Yektaş hangi sigortaları kabul ediyor?Çiğdem Yektaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri