Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun
ne...ş
doktorumuz dan allah razı olsun cok mükemmel güler yüzlü bir doktorumuz var allah basımızdan eksik etmesin iyi ki varsınız çiğdem hanım dier doktorlar hastalarını dinelemden ılac yazıyo siz cok farklısınız tesekurler
he...i
ALLAH RAZI OLSUN DOKTORUMDAN BEN DOKTORUMDAN ÇOK ÇOK MEMNUN KALDIM GÜLER YÜZÜ HİÇ BİR ZAMAN SOLMASIN MÜKEMEL DOKTOR HALENDE TEDAVİSİ ALTINDAYIM HİÇ BİR ZAMANDA ÇİYDEM HANIMDAN VAZ GEÇMEM ALLAH DOKTORUMA SAGLIK SIHAT VERSİN ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM GÜLER YÜZÜYLE ZATEN HASTA OLAN İYLEŞİYOR ÇOK GÜZEL BİR SEÇENEK YAPMIŞIM ÇİYDEM HANIMI.ALLAH RAZI OLSUN BAŞ HEKİMİMİZDEN BÖYLE BİR DOKTORU GÖREV YAPTIGI İÇİN SAYGILARIMLA
he...i
ben ASKERİ PERSONEL OLDUĞUMDAN SEVK YOLUİLE BAZI ASKERLERE REFAKAT ETİĞİM ZAMANLARDA DR ÇİĞDEM ZUHUR'UN MESLEĞİNİ ÖZENLE İCRA ETTİĞİNE ŞAHİT OLDUM KENDİMDE ASTIM HASTASI OLDUĞUMDAN ÖNBERİLERİ VE TEKİKLERİ SAYESİNDE VE EN ÖNEMLİSİ GÜLER YÜZÜLÜ DAVRANIŞI HASTAYA MORAL ALDUĞUNA İNANIYORU.VE ONNA TEŞEKKÜR EDİYORUM
ra...n
ÇOK İYİ BİR DOKTOR KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM
Çiğdem Zuhur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çiğdem Zuhur, Göğüs Hastalıkları.
Çiğdem Zuhur adresi nerede?Çiğdem Zuhur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89 İskenderun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çiğdem Zuhur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çiğdem Zuhur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çiğdem Zuhur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çiğdem Zuhur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çiğdem Zuhur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çiğdem Zuhur hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Çiğdem Zuhur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.