1990 yılında Tokat’ta doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Tokat’ta tamamlamıştır. 2016 yılında ise Ordu Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur. İstanbul Özel Dişhane Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Suluova Devlet Hastanesi, Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmıştır. 2021 yılında Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protetik Diş Tedavisi Bölümünde doktora eğitimine başlamıştır. 2023 yılında kurucusu olduğu Özel DentOniks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde çalışmaya başlamıştır.

Özel DentOniks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
İhsaniye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:36 Doruk Sitesi A Blok A/D, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

20'lik Diş Çekimi

Apikal Rezeksiyon +61 daha fazla

Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı

Bonding

Bruksizm Tedavisi

İhsaniye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:36 Doruk Sitesi A Blok A/D, Bursa

Konum: Özel DentOniks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Estetik Dolgu

Ön dişlerim de rahatsız olduğum çürükler ve ayrıklar vardı diş etimde çok sorunluydu cihan hocama küretaj işlemi ve estetik dolgu mu yaptırdım alanında uzman bir doktor arıyorsanız tavsiye edebileceğim bir yer .

K
Konum: Özel DentOniks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği İmplant

Kendisiyle şans eseri tanıştık ve gayet işinde başarılı , açıklamalarıyla doğru ve uygun tedaviyi başladık , implant ve gerekli diş tedavi ile başladık, önerdiği doğrultuda şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım

Konum: Özel DentOniks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Bursa Nilüfer Dentoniks ağız ve diş sağlığı polikliniğinde cihan hocamda diş dolgusu, diş taşı temizliği ve beyazlatma yaptırdım. Gerçekten hepsinden çok memnun kaldım. Çok detaylı ilgilenip güzelce anlatıyor. Herkese tavsiye ederim

Konum: Özel DentOniks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Dolgusu

Bursada ön dişlerimdeki ayrıklığı estetik olarak doldurabilecek bir yer arıyordum. Tavsiye üzerine Cihan hocamla tanıştım ve en başından beri o kadar rahat bir süreç geçirdim ki şimdi hiçbir estetik kaygı yaşamadan rahatça konuşabiliyorum rahatça gülebiliyorum. Çevremdeki kişiler dolgu olduğunu dahi fark edemediler.

Konum: Özel DentOniks Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dijital Diş Hekimliği

Cihan hocama dişlerimdeki görünüşten rahatsız olduğum için gitmiştim muayene günü yapılacak tüm işlemleri tek tek anlatıp kafamdaki soru işaretlerini giderdi nasıl bir gülüş istediğimi detaylı dinledi ve dijitalde hazırladıklarıyla işlem sonrasında gülüşümün nasıl değişeceğini gösterdi tedavilerim bittiğinde ilk gün planlanan şekilde dişlerim olmuştu artık çok rahat gülebiliyorum