Akne Skarı Tedavisi
Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:273/3 Kadıköy Istanbul, Turkey, İstanbul
Botoks
Çatlak Tedavisi
Örümcek Yüz Germe
se...i
Tek seans lipo ile belim 10 cm inceldi
Ayrıca ip askıda bu kadar acısız ve iyi sonuç
15 dk sonra normal hayata devam ettim
mk...b
İşlemden hemen sonra yüzümdeki değişime inanamadım. Aradan zaman geçtikçe cildim gençlik aşısı sayesinde daha da güzelleşiyor.
a....k
Cihan beyi daha önceden de tanıyordum. Bana daha önce de botox yapmıştı. Muayehane açtığını öğrenince ziyaretine gittim. Orada önce botox yaptırdım. Cumartesi günü de dudak dolgusu yaptı. Çok dikkatli ve ilgili bir hekim . Çok memnun kaldım . Teşekkürler
sa...e
Cihan hocaya arkadaş tavsiyesi ile gitmiştim ve iyi ki gitmişim işinde son derece tecrübeli güler yüzlü.botoks ve dudak dolgusu işlemi yapıldı çok memnunum kendısıne çok teşekkür ederim
Cihan Bey'e arkadaşım dudak dolgusu yaptırmıştı.Ben de arkadaşımın tavsiyesi ile gelmiştim.Dermapen, cilt bakımı ve prp işlemleri yaptırdım.Çok memnun kaldım, evde kullandığım ürünlerden bu kadar sonuç alamamıştım. İlgi ve alakasından çok memnun kaldım.Mesleki bilgisine çok güvendim.Belirlli aralıklarla kendisine gidiyorum ve herkese kendisini tavsiye ediyorum.
Çok memnun kaldım Cihan Bey'den. Birçok işlem yaptırdım.Göz kapağım için bir işlem, yüzüm için ise botoks işlemini 2 defa yaptı.Hem ilgili hem de yaptığı işin kalitesi anlamında insana güven veriyor.Herkese tavsiye edebilirim kendisini.
l.....
Dudak dolgusu ile ilgili gitmiştim.İşlemden çok memnun kaldım, eli çok hafif. 2.yaptırışımdı, daha önce farklı bir yerde yaptırmıştım. En memnun kaldığım Cihan Bey oldu.Ben işlemim de vardı, benimi de aldı.Ondan da çok memnun kaldım.Güleryüzlü, ilgili, herhangi bir sıkıntı olduğu zaman görüşebileceğimizi söyledi.Bunlar çok önemliydi benim için, herkese tavsiye ediyorum.
Göz altlarıma ve tüm cildime mezoterapi yapmıştım.Göz altı morluklarım tek bir seansta bile anında çözüme kavuşmuştu.Güvenebileceğim, yaptığı işlemi özenle yapan bir hekim.Sonuna kadar yaptığı işleme ve kendisine güveniyorum.Anlattığım şeyi çok iyi dinleyip o noktada çok iyi bilgilendiriyor.Bıkmadan detaylı şekilde anlatması çok cazipti.İşlemi yaparken de sohbet etmesi, işlemi yaparken anlatmaya devam etmesi, sonrasında hastayla olan iletişimi güzeldi.
Cihan Bolat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihan Bolat, Mezoterapi. Size Cihan Bolat tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Normal Randevu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, PRP, Botoks, Dolgu, Örümcek Yüz Germe, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı, Sivilce Tedavisi.
Cihan Bolat adresi nerede?Cihan Bolat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:273/3 Kadıköy Istanbul, Turkey İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihan Bolat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihan Bolat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihan Bolat isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihan Bolat, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cihan Bolat hangi dilleri konuşuyor?Cihan Bolat ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cihan Bolat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihan Bolat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cihan Bolat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cihan Bolat hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Cihan Bolat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cihan Bolat hangi sigortaları kabul ediyor?Cihan Bolat tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Mezoterapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Mezoterapi Uzmanları