Mesleki çalışmalarına Özel Muayenehanesi'nde devam etmektedir.
Değirmiçem Mah. Prof. Muammer Aksoy Blv. Beyaz Köşk Apt. 73/B, Şehitkamil, Gaziantep
Protetik Diş Tedavisi Randevusu
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
n....c
İmplant için görüştüm kendisiyle ve çok memnun kaldım. Hem işini yapması hem hastasıyla ilgilenmesi çok iyiydi. Adım adım bütün işlemleri anlattı oldukça güler yüzlü işinde iyi bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim
Cihan Bey'e referansla gelmiştim.Yapılan işlemlerden ve işlem sonrası olan ilgisinden memnunum.Ben implant yaptırmak için gelmiştim.Bir yıldır parça parça implant tedavimiz devam ediyor.İyileşme sürecinden de memnunuz.Herhangi bir sıkıntı da yaşamıyorum.Kendisi çok detaycıdır, çok güzel konuşur ve hastalarını önemser.Eli de hafiftir.
Doktorumuzdan memnunuz, hem hastayla ilgilenme hem tedavi yöntemi çok güzel.Ben çok memnunum. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.Bana iki kaplama ve iki implant yapıldı.Tedavimiz bitti. Hiçbir sıkıntım yok. Ben normalde diş doktoruna gitmiyordum ama sağolsun Cihan Bey'e geldim.O olmasaydı belki yine gidemezdim.Bana güven verdi. Olan neyse, doğru neyse onu söylerdi. Yapamadığı işe yapamıyorum diyebilen bir doktor.Çok seviyorum kendisini.Hem tıbbi müdahalesi hem ilgisinden dolayı çok memnunum.
o.....
İşinde inanılmaz iyi bir doktor.Dişlerimin yapılma sürecinde çok ilgilendiler benimle.Kullanmış olduğu malzemeler çok kaliteli, temizlik anlamında çok temiz, kendileri de hijyene çok önem veriyor.Kullanmış olduğu malzemelerin markasına kadar bilgilendirdi beni.Ben 3 tane implant ve 8 tane kaplama yaptırdım.Dişlerimi rahatlıkla kullanabiliyorum.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ben son derece memnundum ve çoğu kişiye önerdim kendisini.
Cihan Bey'e tavsiye üzerine geldim.Dişlerime implant yapıldı. Alt çenemde 4-5 tane dişime implant yapıldı. Tedavim bitti. Çok iyi,çok temiz oldu.Gittiğimde güleryüzle yardımcı oluyordu. Herhangi bir ağrı sızıda kendisine her zaman ulaşabileceğimizi de söyledi.Yaptığı işlemler için ellerine sağlık her konuda yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ederim.
Benim bir yakınım diş yaptırmıştı. Ben de tavsiye ile geldim. Kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım. Çok memnun kaldım.Daha sonra 2 implant yaptırdım.Temiz,hijyenik hizmetinden çok memnun kaldım. Saygılı ve güzel bir şekilde ilgilendi. Yaptığı tedavilerden de çok memnun kadığım için bütün yakınlarıma tavsiye ediyorum.İyi bir diş hekimi,işini güzel yapıyor Cihan Bey.
Cihan Bey'e bir tavsiye üzerine geldim.Benim daha önceden kullandığım köprü vardı, memnun değildim. Onun yerine implant yapıldı bir tane.Porselen diş takıldı tedavimiz bitti.Şu anlık hiçbir sıkıntım yok.Kendisi çok canayakındı, pandemi sürecinde de hijyen şartlarına ekstra önem veriyordu.Bilgilendirmeleri de yeterliydi.Kullanılan malzemeler de kaliteliydi.
Cihan Cem Gürbüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihan Cem Gürbüz, Protetik Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Cihan Cem Gürbüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Protetik Diş Tedavisi Randevusu, 20'lik Diş Çekimi, Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Cerrahi İmplant, İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri, Diş İmplantı, Diş Köprüsü.
Cihan Cem Gürbüz adresi nerede?Cihan Cem Gürbüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Değirmiçem Mah. Prof. Muammer Aksoy Blv. Beyaz Köşk Apt. 73/B Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihan Cem Gürbüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihan Cem Gürbüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihan Cem Gürbüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihan Cem Gürbüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cihan Cem Gürbüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihan Cem Gürbüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cihan Cem Gürbüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cihan Cem Gürbüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Cihan Cem Gürbüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.