Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Hastane Cad.Karşıyaka Mah. No:10, Sorgun
Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi
öe...a
Cihan Bey hem jineonkoloji alanında hizmet alabileceğiniz en bilgili hekimlerden birisi. Alanı ve yaptığı ameliyatlar çok spesifik bilgi gerektirmesine rağmen, kendisi özgüveni, bilgi ve tecrübesi ile en zor vakaların dahi üstesinden geliyor. Randevuları konusunda dakik, güleryüzlü, sorduğunuz sorulara açıklıkla cevap veren ve her daim ulaşabildiğiniz bir hekim kendisi. Ben gönül rahatlığı ile sağlığımı kendisine emanet ettim. Çok zorlu geçen rahim alma operasyonumu en ağrısız ve kısa şekilde tamamladı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
di...l
SENİNLE GURUR DUYDUM YAVRUM.DOKTORLUĞUNU BİLMİYORUM AMA ÖĞRENCİLİĞİN 10 NUMARAYDI.EMİNİM DOKTORLUĞUNDA ÖYLEDİR HİÇ ŞÜPHEM YOK.BELKİ BİR GÜN BİR YERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Cihan Comba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihan Comba, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Cihan Comba tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Cihan Comba adresi nerede?Cihan Comba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad.Karşıyaka Mah. No:10 Sorgun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihan Comba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihan Comba online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cihan Comba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihan Comba bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cihan Comba ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cihan Comba hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cihan Comba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.