"2009 yılında İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlık eğitimine başladım. 2014 yılında Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde uzman doktor olarak çalışmaya başladım. 2,5 yıl Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde çalıştıktan sonra Kasım 2016 tarihi itibariyle Okan Üniversitesi Tıp Fakültesine Yardımcı Doçent Dr olarak atandım. Meslek hayatım boyunca gebelik takibi, riskli gebelikler, laparoskopik (Kapalı) jinekolojilk ameliyatlar, infertilite (Kısırlık), genital enfeksiyonlar ve onkoloji alanında bilimsel faaliyetlerim oldu. Özel Memorial, Medical Park ve Jinemed hastanelerinde uzun yıllar boyunca part time çalıştım. Okan Üniversitesi Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum alanını ilgilendiren her hastalık ve durum için sağlık hizmeti verdim."
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
İnfertilite ve Tüp Bebek
d.....
Benim canım doktorum. Bütün muayene günlerine koşarak gittim hem bebeğimi görmek, hem de Cihan hocamın pozitif enerjisiyle hoş sohbetini dinlemek için. Hele ki siz bir de onu ultrason koltuğuna oturduğu anda görün. İşini aşkla yapan, hastasına değer veren pozitif, güler yüzlü canımız doktorumuz. İyi ki diyorum saçma sapan sorularıma bile güler yüzüyle verdiği cevapları unutmam:) Beni hamileliğim boyunca hep şen kahkahalarıyla karşıladığı için ve oğlumuzu sağlıkla kucağımıza almamızda ki katkılarından dolayı kendisine minnettarım. İyi ki varsınız
n....t
Cihan Hoca ile tavsiye üzerine tanıştım . Laparoskopik rahim ameliyatı olmam gerekiyordu ancak çok korkuyordum.Muhtesem enerjisi ve güler yüzlü yaklaşımıyla beni çok rahatlattı.14 Mart 'ta ameliyatımı oldum .İsviçre 'de yasiyorum.10 gün sonra sağlıkla evime döneceğim.İyiki tanımışım Cihan Bey'i.
ş.....
Araştırmalarım sonucunda gebelik takibi için cihan beyi seçmiştim. İyi ki de bu süreci onunla geçirdik. Kendisinden gerçekten çok memnun kaldım. Aklıma takılan her soruya cevap verdi. Ne zaman bi sorum olsa kendisine ya mesajdan ya telefondan ulaşabildim. En ufak şeyi kafama takabilen biriyim ama cihan bey sayesinde çok rahat gebelik geçirdim. Başka doktorla bu süreci bitiremezdim sanırım. Çok cana yakın ve mesleğinde çok iyi biri. Kendisine gitmekte kararsız olan kişilere kesinlikle tavsiye ederim asla pişman olmazsınız.
me...u
Cihan hocayla 2 ay önce idrar kesesi sarkması sorunumdan dolayı gittim bu hafta ameliyatımı oldum. 2 ay süresince telefonla kendisine sorduğum her soruma müthiş enerjisiyle cevap verdi. Ameliyatım çok güzel geçti bugün 3.günüm ve hiçbir sıkıntım yok.Yaklaşımı,enerjisi,yakınlığı çok tatlı birisi. Bundan sonra doktorumun belli olması ayrıca güzel. Başarıları daim olsun...
bu...
Cihan Hocaya tavsiye üzerine gittim. Her türlü övgüyü sonuna kadar hak eden bir hakim !! İleri yaşıma ve geçirdiğim hastalıklarıma rağmen benim gibi sıkıntılı bir kişi için bile son derece konforlu bir hamilelik geçirmemi sağlayan ,güven verici , her an ulaşılabilinir , detayları kaçırmadan ayrıntılı anlatan , son derece güleryüzlü ve pozitif bir hekim.
Müthiş insan !
her şey için sonsuz minnettarım . .
se...k
Cihan hocamla iyi ki tanışmışız hamileliğimi mutlulukla ve stressiz geçirmemin mimarıdır kendisi. Enerjisi güleryüzü hiç bitmesin! Her an kendisine ulaştım ve hep hızlı yanıt aldım. 2.çocukta kısmetse yine Cihan hocamlayoladevam ederiz nerede olirsa olsun gideriz.
mü....
Gebelik takibimi yapan harika doktorumdur. Bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldiysak onun sayesindedir. Erken dogum sürecini hicbir seyi atlamadan basariyla yurutmustur. Mesajlara hizlica döner, tüm sorulari yanitlar, sohbeti cok keyiflidir. Basarilarinin devamini dilerim.
di...z
Doğum takibi için gidiyorum. İlgili sorulara detaylı cevap veriyor, mesajlara hızlıca dönüyor, insanı rahatlatıcı bir tavrı var, iletişimi iyi. ayrıca çok da cool’dur muhabbeti de güzeldir :)
n....a
Dr.Cihan Karadağ iki hafta önce laparoskopik myom ameliyatimi yaptı.Kendisiyle ilk görüsmemde hiç korkmadan ameliyat olmaya karar verdim.Defalarca başka hastaneye gidip gelmiştim ameliyattan korkuyordum. 7 cnm myomum Vardı.06.06.2022 de Dr.Cihan karadağ sorunsuz bir şekilde beni 7.cnm miyomdan kurtardı.Çok hızlı bir şekilde işime normal hayatıma döndüm.Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz.
ü.....
Sorduğunuz her soruya net cevaplar veren, hastasına vakit ayıran , telefonla çok rahat ulaşabileceğiniz, mesajlara çok kısa sürede dönüş sağlayan ,gitmekten keyif alacağınız bir doktordur Cihan Bey Hamileliğimin 20.haftasındayım , şu ana kadar gayet memnunum. Umarım hep böyle devam eder
Cihan Karadağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihan Karadağ, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Cihan Karadağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Cihan Karadağ adresi nerede?Cihan Karadağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihan Karadağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihan Karadağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihan Karadağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihan Karadağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Cihan Karadağ hangi dilleri konuşuyor?Cihan Karadağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cihan Karadağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihan Karadağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cihan Karadağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Cihan Karadağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cihan Karadağ hangi sigortaları kabul ediyor?Cihan Karadağ, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Cihan Karadağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları