Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Cihan Özgen Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Özgür Diş Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
Cihan Özgen Muayenehanesi
Doktorumuzu tanıdık vasıtasıyla bulduk. Kendisi ve ekibi hem profesyonel hem sıcak kanlı hem samimi olmalarının yanı sıra işleri gerçekten çok başarılı. Konum olarak çok merkezi olması da ayrı bir avantaj. Kaç kere gittik ve hiç aşırı bekleme olmadı. Muayenehanedeki çocuk doktoruna oğlumu, deniz hanıma kayınvalidemi götürdük, bir kişi bile standardın altında değildi. Çankaya Çukurambarda bulunan merkezler gibi durmadan story atan yok ama zaten reklama ihtiyaçları yok. Her şey için teşekkür ederim. Ben de bir Hacettepeli olarak Hacettepeli olmak bir ayrıcalıktır diyorum
p.....
Hocam öncelikle çok başarılı gerçekten hastasını tam bir bütün olarak değerlendirip gereken tedavi neyse bütün seçenekleri size sunarak o şekilde yardımı dokunuyor. Kendisini çok başarılı, alanında çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Ben çok memnunum. Çene kemiğimde aşınma vardı bundan ötürü 2 taraflı botoks işlemi yapıldı. Kistlerim vardı temizleme işlemi yapıldı. Aynı zamanda sinüs kapağının da enfeksiyon kaptığını ve kist oluşumu olduğunu tespit ederek temizledi. dolgularım, kanal tedavilerimi yaptı. İmplant tedavime de başlanacak. Yapılan tedavilerimden çok memnunum.
Cihan Bey güzel, iyi ilgili bir doktor. Ben kendisinden memnunum. Cihan Bey kaplama ve implant tedavimi yaptı. Yapılan tedavilerimden çok memnunum.
h....
Cihan Bey'e ailecek gidiyoruz ve çok memnunuz. Kendisi eşimin dolgu ve implant tedavisini benimde kaplama tedavimi yaptı. Tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan tedavilerimden memnun kaldım.
Doktorumuza yıllardır gidiyoruz, ailecek hastasıyız ve çok da memnunuz. Herhangi olumsuz bir durum söz konusu olmadı. Kendisinin tedavi yöntemi, yaklaşımı çok iyi. Ailecek kendisine muayene oluyoruz. Keşke herkese Cihan Hoca gibi olsa. Çocuklarımın ortodonti tedavisi uygulandı, küçük kızımın tedavisi devam ediyor. Eşimin implant tedavisi benim dolgularım diş bakımlarımızı yaptı ve rutin kontrollerimiz için gidiyoruz. Dişle alakalı hemen her şeyde Cihan Hocaya gidiyoruz. Kendisi çok çok iyi.
Cihan Hocadan çok memnunuz. Doktordan daha çok aile dostumuz gibi oldu. İmplant tedavisinden çok korkuyordum Cihan Hoca 2 tane implant tedavimi ve kaplama tedavimi yaptı. Tedavilerimde sıkıntı yaşamadım. Eşim, çocuklarım 10 senedir kendisine gidiyoruz. Yapılan tedavilerimizden çok memnunuz. Her saat başı gidip kendisini rahatsız edebiliyorum.
er...
İltifat marifet tabidir der eskiler. İltifatı fazlasıyla hak ediyor. İmplant tedavisi sonrası ilk yemekte yüzümdeki muzip tebessümün sebebisin teşekkür ederim.
fa...
Ben ilgi ve alakasından ve bilgilendirmelerinden çok memnun kaldım.Kafamda hiç soru işareti kalmayacak şekilde beni bilgilendirdi.İçimdeki Diş hekim fobisini rahat olan tavrıyla bu fobinin ortadan kalkmasını yendi ve her gittiğimde rahat ve huzurlu gitmemi sağladı.Yapılan işlemden çok başarılıydı.En önemlisi Hijyenik bir ortamda oldukça hijyenik çalışıyor.
de...
Gerçekten eli çok hafif hiç can yakmıyor.En korktuğum işlemleri bile çok çabuk ve başarılı bir şekilde bitirebiliyor.Hastasına karşı gereken ilgili gösteriyor ve takibi çok iyi.Bir arkadaşımın referansı ile gitmiştim .Gerçekten çok memnun kaldım.
em...
Ben hayatımda diş hekimlerine karşı hep korku yaşardım.Ağız sağlığımla ilgili korkumdan 1 veya 2 kere doktora gitmiştim ve devamını getiremiyordum.Ama Cihan bey le bu korkumu sayesinde yendim ve o koltuğa otururken çok rahat oturup tedavi oluyorum.Sayesinde ağız sağlığıma kavuştum.Doktoruma çok teşekkür ederim.
Cihan Özgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihan Özgen, Diş Hekimi. Size Cihan Özgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anestezi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri.
Cihan Özgen adresi nerede?Cihan Özgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ege, 804. Cd. No:4 D:No:4/2 Ankara
- General Zeki Doğan Mah. Nato Yolu Cad.No:42/A Giriş Kat Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihan Özgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihan Özgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Cihan Özgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihan Özgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Cihan Özgen hangi dilleri konuşuyor?Cihan Özgen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cihan Özgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihan Özgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cihan Özgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cihan Özgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Cihan Özgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cihan Özgen hangi sigortaları kabul ediyor?Cihan Özgen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diş Hekimleri