Eğitimler:
Değişmek ve İyileşmek Mümkün mü? Evet Mümkün. (Söyleşi) - Kasım 2018 - Psikoterapi Enstitüsü, Uzm.Dr. Tahir Özakkaş
Borderline Danışanlarda Eyleme Vurma (Söyleşi) - Kasım 2018 - Psikoterapi Enstitüsü, Uzm. Psk. Mustafa Özay
Bütüncül Psikoterapi Perspektifinde Pasifagresif ve Ters Kimlik Ergenlerle Çalışmak (Söyleşi) - Aralık 2018 - Psikoterapi Enstitüsü, Uzm.Psk. Hasan Demir
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Danışmanlık Eğitimi - Aralık 2018, Dr. Nevin Dölek
Kabul ve Kararlılık Eğitimi - Ocak 2019 / Mart 2019 - Bağlamsal Bilimler Derneği, Doç.Dr.K. Fatih Yavuz
Bütüncül Psikoterapiler- Ekim 2019 - Psikoterapi Enstitüsü, Uzm.Psk. Reyhan Nuray Duman
Metakognitif Terapi Temel İlkeler - Aralık 2019 - Metakognitif Terapi Derneği, Hilal Bebek- A. Engin Uygur.
Aile Rehberliği
Beier Cümle Tamamlama Testi
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
m...
Cihat Bey ile üç aydır seanslarımız devam etmekte. Bana anksiyetemi ve kafamdaki kötü düşünceleri azaltmamda ve göremediğim veya görmekten kaçındığım şeyleri bana göstermekte çok yardımcı oldu. Kendisi kesinlikle çok profesyonel, donanımlı bir uzman psikolog ve hem online hem de yüz yüze terapi seansları için herkese tavsiye ederim.
z...
Cihat Bey'e internet araştırmalarım sonucunda ulaştım. Başvuru sebebim el titremesi, devam eden mutsuzluk, umutsuzluk hali. Cihat Bey'le gerçekleşen süreçte kendime, geçmişime dair bazı gerçeklerle yüzleştim. Cihat Bey'in tavsiyeleri, telkinleri ve teknikleri kendi kendimle yüzleşmemi sağlıyor. Böylelikle, kendimi tanımamla sorunlarımıza çözüm arıyoruz. Cihat Bey'in sakin, anlayışlı, dikkatli tavrını genel olarak beğeniyorum.
Cihat Bey'i çevreme, tanıdıklarıma tabii ki tavsiye ederim.
f.....
Cihat Bey ile 1 yıl önce kardeşimin tavsiyesiyle tanıştım. Bu süreç boyunca yaptığımız seanslar kendime olan inancımı kuvvetlendirdi. Katıldığım Aile Dizimi çalışmaları ise kafamda sabitlediğim düşüncelere, takıldığım konulara farklı yorumlar katmamı sağladı. Örneğin anneden kaynaklı sandığım bazı sorunlarımın aslında baba kaynaklı olduğunu ve babayla iletişimi arttırdığımda sorun teşkil eden konunun bana etkisinin azaldığına bizzat şahit olarak söyleyebilirim ki Aile Dizimi sorunlarımızın çözümüne yardımcı olan benzersiz bir yaklaşımdır. Kesinlikle deneyimlenilmesi gereken bir çalışma. Herkese canı gönülden tavsiye ediyorum. Kuşaklar arası kalıplarımızı kırabilirsek, bizler de hem kendimize hem çocuklarımıza daha sağlıklı bir ortam sağlamış oluruz. Her şey bir şekilde yoluna giriyor. Ya zamanla ya da bir insanla… O insanın bir psikolog olduğuna karar verirseniz o kişi kesinlikle Cihat Bey olmalı.
a....p
CİHAT BEY'E HAYATIMIN EN ZOR ZAMANLARI VE EN DEPRESİF OLDUĞUM ZAMANDA ULAŞTIM,ÇOK KISA SÜREDE HAYATA VE KENDİME OLAN BAKIŞ AÇIM DEĞİŞTİ,HAYATIM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR TECRÜBEYDİ.KESİNLİKLE TAVSİYE EDEBİLECEĞİM,HAYATINIZA IŞIK TUTAN BİR REHBER.
Ü
ö...
Cihat Bey'le tanışmadan önce kendimle hiç barışık bir insan değildim. Sürekli hayatı sorgular, bir sorun olduğunda suçu kendimde arardım. Şimdi ise yeniliklere açık bir insanım. Hatta cesaret edemediğim bir konu hakkında bana fikirler verdi ve artık cesaret edip kendim bir şeyleri başarabiliyorum. Çevremdeki birçok insana da tavsiye ediyorum.
s...
Cihat Bey'e düşüncelerde boğulma yaşadığım bir süreçte başvurdum. Seanslarımızdan çok memnunum.
Bazen gülüyorum, bazen ağlıyorum ama bana düşüncelerime çok iyi geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Arkadaşımın vesilesiyle ulaştım, kızımın geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı destek alması gerektiğini düşündüm. Kızım tedavi aldığı süreç boyunca biraz da olsa agresifliğini yatıştırdı ve kendine öncesine kıyasla daha çok önem vermeye başladı. Kesinlikle tavsiye ederim ve ediyorum da.
ç...
Cihat Bey'e tanıdık tavsiyesi aracılığıyla ulaştım. Hayatımın son dönemlerinde yoğun anksiyete yaşıyordum ve kendimle alakalı çözemediğim bazı meseleler vardı. Bu konularda bana çok yardımcı oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir psikolog.
ö...
Kendimi psikolojik olarak iyi hissetmediğim bir anda Cihat Bey'e ulaştım. İlk seanstan itibaren etkisini hissettim ve mutlu ayrıldım. İşinde profesyonel biri ve inanılmaz ilgili. Uzun süre görüşmeyi planlıyorum.
n...
Cihat Hoca ile aile dizimi vasıtasıyla tanıştım. Müthiş bir farkındalık kazandığım, hayatım için çok özel bir tecrübeydi. Cihat Hocanın dizimdeki enerjisi terapiye de onunla devam etme kararı almamda oldukça etkili oldu. Terapide şeffaf olmanın çok önemli olduğuna inanıyorum, Cihat Hocaya karşı gayet filtresiz konuşabildiğimi düşünüyorum. Ve bu terapistle de ilgili bir durumdur.
Seanslarda çok keyif alıyorum. Ağlamak bile keyifli geliyor çünkü her cümleyle bir farkındalık kazandığımı hissediyorum. Soru soruyorum sürekli acaba neden diye. Cihat Hocanın bazı sorulara sessiz kalması bile bana bir cevap oluyor. Seanslarınız vay be ile bitiyorsa zaten doğru yerdesiniz bence.
Çevreme ya da çevrem dışındaki her bireye tavsiye ederim. Zaten yaşadığım yerde bahsediyorum ve tavsiye ediyorum da. Hem aile dizimini hem terapiyi. Cihat Hoca bu alanda çok başarılı bir psikolog dilerim her insan kendine iyi davranmak ve kendini tanımak için kapısını çalar.
Cihat Başaran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihat Başaran, Psikoloji. Size Cihat Başaran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu, Aile Rehberliği.
Cihat Başaran adresi nerede?Cihat Başaran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Bülbül Deresi Sokak No:1 Daire 6 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihat Başaran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Cihat Başaran uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Cihat Başaran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Cihat Başaran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Cihat Başaran hangi dilleri konuşuyor?Cihat Başaran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cihat Başaran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihat Başaran tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Cihat Başaran hakkında ne düşünüyor?Toplam 113 hasta / danışan, Cihat Başaran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cihat Başaran hangi sigortaları kabul ediyor?Cihat Başaran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.