Osteopat Cihat Seyrek, İstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nden mezun olmuştur. Akabinde Merkezi Almanya’da bulunan Osteopati Enstitüsü (IFAO)’da Osteopati eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra European Master of Science’da Klinik Psikonöroimmunoloji ( Fonksiyonel Tıp) eğitimini tamamladı. 2024 yılında ise İstanbul Atlas Üniversitesi ‘nde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında yüksek lisans eğitimini bitirmiştir.

David G. Simons Academy’de kuru iğneleme eğitimi almıştır. Ardından KT Academy’de kinezyolojik bantlana, OMT Academy’de nöral mobilizasyon ve manipülasyon teknikleri ve IFAO Osteopati Enstitüsü’nde osteopati apdate eğitimleri olmak üzere birçok eğitimlere katılmıştır.
Özellikle omurga sorunları (bel ve boyun fıtığı), miğren, baş ağrısı, kulak çınlaması, diş sıkma, vertigo ve spor yaralanmaları üzerine çalışmaktadır.

Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Caddesi No:23 K:2, Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Ameliyatsız Boyun Kanal Darlığı Tedavisi

Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Makaleler

Konum: Fzt. Cihat Seyrek • Bel - Boyun Fıtığı

Sandalyeden düşme sonucu kuyruk şokumu kayması şikayetiyle gittiğim Cihat hoca uyguladığı tedavi yöntemleri sonucunda beni iyileştirdi. Sonra L4- L5 bölgesindeki fıtıkları adeta yok etti. Kendisine ve ekibi bu işin hakkkını veriyor. Tedavimiz hala devam etmekte

Konum: Fzt. Cihat Seyrek • Omuz Yırtıkla...daha fazları Tedavisi daha az

Cihat hocamla uzun süre önce bel ağrılarım sebebi ile tanıştım. Sorunlarımı çok kısa zamanda en verimli seanslarla çözüme kavuşturmuştu. Daha sonra geçirmiş olduğum bir kazadan sebep omuz ameliyatı oldum. Doktorum bir süre sonra fizik tedaviye başlamamı söyledi. Tabi en çok güvendiğim Cihat hocama gittim ve 3 seansta ameliyatlı omuzumu kullanabilir hale getirdi.

Konum: Fzt. Cihat Seyrek • Boyun Fıtığı

İSTANBUL da gitmediğim doktor kalmamıştı boyun ağrısı şikayetiyle cihat hocaya başvurdum girmiş olduğum seanslar sonucu hiçbir şekilde şikayetim kalmadı .

Randevu doğrulandı
• Konum: Fzt. Cihat Seyrek • Fizyoterapi ...daha fazlaVe Rehabilitasyon Randevusu daha az

Cihat hocama spor sonrası yaşadığım tenisçi dirseği ve bel ağrısı şikayetiyle gittim.Ağrılarım tedaviden sonra geçti.Kendisi çok profesyonel olarak ilgilendi.

Randevu doğrulandı
• Konum: Fzt. Cihat Seyrek • Ameliyatsız Boy...daha fazlaun Ağrısı Tedavisi daha az

Boyun ağrım için kapısını çaldım ama diğer tüm sıkıntılarıma da çözüm oldu. Cihat Bey çok ilgili ve profesyonel bir yaklaşım sergiliyor. Çevreme de tavsiye ediyorum, artık ailece geliyoruz!

Konum: Fzt. Cihat Seyrek • Osteopati

Pandemi döneminden hemen önceydi. Şiddetli bel ağrısı şikayeti ile beyin cerrahisine gittim. Yapılan muayene ve tetkiklerde bel fitigi teşhisi konuldu ve şimdilik cerrahiye gerek olmadığı fizik tedavi veya algolojik tedavi görmem gerektiği söylendi. Bende bir arkadasimin tavsiyesi ile Cihat hocaya ulaştım. Beyin cerrahı doktorla benzer şeyler söyledi ve ortalam 3 ile 5 seansı 3 aylık zaman dilimine yayarak tedavime başladı. Belki abartı gelecek ama ilk seansta bile ciddi oranda sikayetlerimde azalmalar oldu. Planladığı gibi 4 seans sonunda şikayetlerinden kurtuldum.

Konum: Fzt. Cihat Seyrek • Omuz Yırtıkla...daha fazları Tedavisi daha az

5yıldır omzumda geçmeyen bir kas yırtılması vardı ameliyat için gün almıştım .İyi ki cihat beyle karşılaştım onun sayesinde 3 seans da tamamen omuzumdaki yırtık geçti ameliyat olmama gerek kalmadı ,17 yaşındaki oğlumun çok ciddi belfıtığı vardı oda sadece 5 seans alarak tamamen iyileşti . Cihat çok pratik ,güler yüzlü İşinde profesyonel.

Cihat Bey'e kızımın arkadaşının tavsiyesi ile ulaştık. Kızımın sınav senesi şiddetli boyun ağrısı vardı. Cihat Bey'in uyguladığı tedavi çok iyi geldi, yaklaşımı çok pozitif olup takviye vitamin tavsiyeleri ile bütüncül bir tedavi anlayışı var. Kişilik olarak çok sıcak ve iyi hissettiren bir uzman. Herkese tavsiye edebilirim.

Telefon numarası doğrulandı

Anneannemin bel problemi için hocamıza gitmiştik,
Tedaviye yönelik yaklaşımı ve önerileri için çok başarılı. Alanında gerçekten uzman ve tecrübeli kesinlikle tavsiye ederim.

Z
Telefon numarası doğrulandı

Tinnitus ve işitme kaybı nedeniyle basvurmustum.
İLK seansta işitmede belirgin bir iyileşme oldu.
., (seanslara hala devam ediyorum.)
Oldukça nazik biri.