Güneştepe, Doğanbey Caddesi No:1, Güngören
Özel Güngören Hastanesi
ve...a
Annemin dizinde rahatsızlık vardı gitik sağolsun çok ilgilendi güngören hastanesinde gitmiştik doktur beyin sayesinde ağrısı geçti tavsiye ediyorum çok teşkürler
ka...r
Sol aşil tendon kopmasi sonucu hocamiz ile tedavi ve tamir islemlerine basladik. Aşil tendon tamiri ameliyatimi yapti. Kendisi çok ilgili, iletisimi net ve kolay sekilde ulasilabilir biri. Egosu yok. Sporculuk ve antrenorluk yillarimda cok ortopedi hocasiyla iletisimim oldu fakat cihat bey ozellikle operasyon sonrasindaki iletisimi ve alakasiyla cok iyi. Guven veriyor ve 2 ayda neredeyse yurur hale geldim. Bu yasadigim sakatlikta buyuk bir olay :)) tesekkurler...
Cihat Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cihat Yılmaz, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Cihat Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Cihat Yılmaz adresi nerede?Cihat Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneştepe, Doğanbey Caddesi No:1 Güngören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cihat Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cihat Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cihat Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cihat Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cihat Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cihat Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cihat Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kadıköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları