Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Bel agrisi icin gittim, Cok ilgili sevecen. Muayene etti MR istedi sonucunda cerrahı mudahale gerekmedigi, fiziktedavi ve ilacla duzelecegini tane, tane anlatti kendinizi yaninida rahat hissediyorsunuz.. Tavsiye ederim.

Konum: Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Diğer

Boyun fıtığım için gitmiştim mr istedi sonuçları gösterdiğimde o kadar içten ve samimi bir şekilde anlayıcı şekilde neler yapabiliriz bana ne iyi gelicek şeklinde herşeyi çok güzel anlatması,harika 10 numara bir doktor çok teşekkür ederim Çınar hanım

Konum: Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi

Daha önceden gittiğim başka bir doktorun '' zorlamışsın kolunu; tenisçi hastalığı bu.'' diyerek başından savdığı hastalığın aslında boyun fıtığı olduğunu tespit ederek o yoğunlukta gösterilebilecek en iyi ilgiyi gösteren güler yüzlü doktor. Sonradan öğrendim ki annemin de doktoruymuş. Ailece memnunuz anlayacağınız...

abbas güzel hayatım boyunca gördüğüm en ilgili doktor diyebilirim kendisine çok teşekkür ederim çok nazik ve hastalığın takibini gerçek anlamda yapıyor umarım bende yakında sağlığıma kavuşurum kesinlike dalında en iyilerden

Gerçekten çok başarılı bir doktor.
Hastasıyla okadar yakındanilgileniyorki insan kendisini gerçekten aileden birinin yanında hissediyor.
Kendisine sizin aracılığınızla şok teşekkür ederim.
İyi ki böyle doktorlar var.
Esra Keleş

harika bir doktor hastasıyla tam anlamıyla ilgilenen bir doktor okadar doktora gittim ama çınar hanıma gittiğim zaman sanki özele gidiyormuşum gibi hissediyorum.

harika pozitif bir insan.işini büyük bir titizlikle yapıp sabrı,bilgisi ve güler yüzü ile tam bir doktor.takdire layık bir insan.

Profili düzenle veya yönet