Gazi Bulvarı Teomanpaşa Mah. Süleymanpaşa, Kepez, Antalya
er...n
Bel agrisi icin gittim, Cok ilgili sevecen. Muayene etti MR istedi sonucunda cerrahı mudahale gerekmedigi, fiziktedavi ve ilacla duzelecegini tane, tane anlatti kendinizi yaninida rahat hissediyorsunuz.. Tavsiye ederim.
b ...
Boyun fıtığım için gitmiştim mr istedi sonuçları gösterdiğimde o kadar içten ve samimi bir şekilde anlayıcı şekilde neler yapabiliriz bana ne iyi gelicek şeklinde herşeyi çok güzel anlatması,harika 10 numara bir doktor çok teşekkür ederim Çınar hanım
to...l
Daha önceden gittiğim başka bir doktorun '' zorlamışsın kolunu; tenisçi hastalığı bu.'' diyerek başından savdığı hastalığın aslında boyun fıtığı olduğunu tespit ederek o yoğunlukta gösterilebilecek en iyi ilgiyi gösteren güler yüzlü doktor. Sonradan öğrendim ki annemin de doktoruymuş. Ailece memnunuz anlayacağınız...
zu...l
abbas güzel hayatım boyunca gördüğüm en ilgili doktor diyebilirim kendisine çok teşekkür ederim çok nazik ve hastalığın takibini gerçek anlamda yapıyor umarım bende yakında sağlığıma kavuşurum kesinlike dalında en iyilerden
mi...r
Gerçekten çok başarılı bir doktor.
Hastasıyla okadar yakındanilgileniyorki insan kendisini gerçekten aileden birinin yanında hissediyor.
Kendisine sizin aracılığınızla şok teşekkür ederim.
İyi ki böyle doktorlar var.
Esra Keleş
e...
harika bir doktor hastasıyla tam anlamıyla ilgilenen bir doktor okadar doktora gittim ama çınar hanıma gittiğim zaman sanki özele gidiyormuşum gibi hissediyorum.
me...p
harika pozitif bir insan.işini büyük bir titizlikle yapıp sabrı,bilgisi ve güler yüzü ile tam bir doktor.takdire layık bir insan.
Çınar Çeken Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çınar Çeken Yıldırım, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Çınar Çeken Yıldırım adresi nerede?Çınar Çeken Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazi Bulvarı Teomanpaşa Mah. Süleymanpaşa Antalya
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çınar Çeken Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Çınar Çeken Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çınar Çeken Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çınar Çeken Yıldırım bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Çınar Çeken Yıldırım ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Çınar Çeken Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Çınar Çeken Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları