Hiç bitmeyen bir öğrenme süreci olduğu için psikoloji alanında pek çok eğitime ve seminerlere katıldım ve katılmaktayım.
Şu anda en çok yetişkin ve çift terapisi alanında destek veriyorum. Aldığım eğitimler doğrultusunda Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Kabul ve Kararlılık Terapisi ve Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi ekollerinden yararlanıyorum. EMDR tekniğini kullanarak etkisi devam eden geçmiş yaşantılar ve travmalar üzerine çalışıyorum. Kriz ve yas eğitimimle de yine travma sonrası süreçte ve yas sürecinde sizlere destek oluyorum. Aynı zamanda Cinsel Terapistlik ve Masal Terapistliği yapmaktayım. Bireysel seanslarda kaygı bozuklukları (yaygın kaygı bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk, sosyal kaygı, fobiler, panik bozukluk vb.), depresyon, hayat kalitesini yükseltme, sürekli mutsuzluk, hayat doyumunda düşüş, eleştirel iç ses, öz şefkat ve bilinçli farkındalık (mindfulness temelli bilişsel davranışçı terapi), bağımlılıklar, travma sonrası stres bozukluğu başta olmak üzere pek çok konuda danışmanlık veriyorum. Çift terapilerinde ise iletişim eksikliği, uyum sorunları, cinsel bozukluklar, evlilik danışmanlığı, evlilik öncesi danışmanlık gibi yine pek çok konuda yardımcı oluyorum.
Daha önce ise bir şirketin kurum psikoloğu olarak hizmet vermekteydim.
La Loba Psikoloji
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Cinsel Terapi
Vajinismus Tedavisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
İz Sürme Testi
Çisem hanımla neredeyse 8 aydır on günde bir görüşme yapıyoruz. İş yerimdeki ve sosyal hayatımdaki sorunlar hakkında kendisiyle görüşüyoruz. Terapi sürecimin en başından beri derdimi hızlıca kavrayıp sorunlarımı yönetebilmem için bana yöntemler ve araçlar sundu. Okumalar önerdi. Farkındalığımı oldukça artırdı. Kendime inanmak ve güven duymak konusunda ilerledim, insanlara "hayır" diyebilmek konusunda kendimi geliştirdim. Tespitlerini gerçekten başarılı buluyorum. Benim için çok iyi bir yönlendirici oldu.
mg...k
Kaygılarımla ve olumsuz düşüncelerimle baş edemediğimi, hayattın akışında kaybolduğumu anladığımda uzman bir destek arayışına girdim ve Çisem Hanımla karşılaştım. Yaklaşık 5 aydır sürecimiz devam ediyor, yolun çok başında olmamıza rağmen bu kısacık süreçte bile kaygılarımda oldukça azalma yaşadım özgüvenim yerine gelmeye hayattan zevk almaya başladım. Her seansımızdan sonra ruh sağlığım açısından çok verimli bir vakit geçirmiş olarak ayrılıyorum Çisem Hanımın yanından. İyi ki yollarımız kesişmiş, o kadar iyi geldi ki ruhumu iyileştirmeme, gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz
s....c
Çisem hanımla, ilişkimin bitmesi sonucunda yaşadığım derin üzüntü ve stres sebebiyle yollarımız kesişti. Yaşadığım acı ve üzüntüyü anlamamda ve kabullenmem de yardımcı oldu. Tüm bu süreçte beni bu kadar derinden etkileyen bu ilişkinin aslında hayatımın önceki dönemlerinde de yaşadığım sorunlar olduğunu da gösterdi. Kendimi kabul edip, hayatımda yolunda gitmeyen olaylara karşı hep alttan alan taraf değil de artık bunu istemiyorum diyebilecek tarafta olmanın gücünü öğrendim. Kendi değerimi başkalarında aramamayı öğrendim. Güler yüzlü karşılaması, içten olduğuna inandığım görüşleri ile beni desteklemeye devam ediyor.
i̇....
Çisem Hanım'la yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz ve daha fazla çalışmak için de motivasyonum oldukça yüksek. Daha önce görüştüğüm terapistlerle uyuşamama sorunum, terapiyi yük olarak görmeme ve yarıda bırakmama neden oldu. Çisem Hanım'ın bu süreçte benim önceden hakim olduğum kısımları pekiştirip, bunlar doğrultusunda yeni tekniklerle ilerlemesi ve anlaşıldığımı hissetmek devam etme motivasyonumdaki en büyük etkenlerden. Bugünkü seansımızda görüşmek üzere: )
f.....
Çisem Hanım ile 4 aydır görüşüyoruz. Kendisi ile görüşmelerim öz farkındalığımı artırmama önemli derecede yardımcı oldu. Ayrıca önerileri ve tavsiyeleri sayesinde karşılaştığım problemleri eskiye göre çok daha hızlı çözebildiğimi fark ediyorum. Kendisi kişileri ve olayları analiz etmede çok başarılı. Karşılaştığım sorunlarda daha az endişe duymamı ve çözebilmek için daha özgüvenli olmamı sağlamış oldu.
c.....
Çisem Hanım’dan 4 ay gibi kısa bir süredir terapi almama rağmen kendisiyle gerçekten çok güzel bir iletişim kurdum. Bu süre zarfında kendimle alakalı çok büyük farkındalıklarım gelişti. Beni zorlayan konular üzerinde çalışıp daha iyi hissediyorum.
f.....
Çisem hanımla aytı ay gibi bir süredir görüşüyoruz. İlk başka kaygı sorunlarım için gitmiştim ve biraz da ön yargılıydım ancak bu süreçte hem mevcut sorunlarımda çok yol kat ettim, hem önyargılarım kırıldı, hem de kendimle ilgili yeni birçok şey keşfettim. Kendime ve hayata bakış açım sayesinde değişti.
Terapiyi yüz yüze alıyorum. Ortam son derece konforlu, temiz ve Çisem hanım da çok dakik. İlk seanstan itibaren hemen sizi çok iyi tanıyor ve her seans sanki bir saat önce konuşmuşsunuz gibi oluyor. Kendisiyle olan her seansımı iple çekiyorum.
b....a
Neredeyse 6 aydır psikolog arayışındaydım. O dönemde bir arkadaşım Çisem hanımdan bahsetti. Şansımı deneyeyim dedim bu kadar etkili olacağını hiç düşünmezdim.İlk görüşmemiz biter bitmez sanki bana sihirli bi değnek değmiş gibi o kadar iyi hissettim ki kendimi…Danışma sebebim hayatımda artık altından kalkamadığım değersizlik hissi, özgüven eksikliği, akışın artık ağır geldiğiydi. Her seansa koşarak gidiyorum. Ve her seans sonunda nasıl yani olarak çıkıyorum.:)) O kadar sakin dinliyor ki beni ve farklı pencereler açıyor ki onu tanıdığıma çok mutluyum. Çisem hanım benim hayatımdaki şansım
k....ç
Çisem Hanımla seanslarıma ocakta başladım bir çok sebep için gittim ve pek çok olumlu dönüş aldım. Güler yüzlü, anlayışlı ve objektif yaklaşımlarıyla hayata bakış açımdaki değişimlere katkı da bulundu hala daha seanslarıma devam ediyorum ve severek gidiyorum. Kendisiyle seansa başladığım için çok memnun ve mutluyum.
b....k
Yaklaşık 8 aydır Çisem Hanımla görüşüyoruz.Kendimi çok kaygılı ve stresli hissettiğim için terapiye başladım.Çisem Hanım güler yüzlü,samimi,anlayışlı biri ve süreci çok iyi bir şekilde yürütüyor.Verdiği ödevler yaptığı çalışmalar sayesinde kaygılarım büyük oranda azaldı.Çevremdeki insanlar tarafından da değişimim fark ediliyor.Çisem hanım danışanını kitap gibi okuduğu için kendimin bile fark etmediğim,üzerinde durmadığım taraflarımı gün yüzüne çıkardı şimdi onlarla ilgili çalışıyoruz çok memnunum iyi ki yollarımız kesişmiş :)
Çisem Zeybekoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çisem Zeybekoğlu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Çisem Zeybekoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi.
Çisem Zeybekoğlu adresi nerede?Çisem Zeybekoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Barbaros Mahallesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çisem Zeybekoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çisem Zeybekoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çisem Zeybekoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çisem Zeybekoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çisem Zeybekoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çisem Zeybekoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çisem Zeybekoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, Çisem Zeybekoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çisem Zeybekoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Çisem Zeybekoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar