Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Stres Yönetimi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Psk. Çisil Beste Nar
Stajımı Olimpos Hastanesinde 2019 senesinde tamamladım. Mezun olduktan sonra bir uzman psikoloğun asistanlığını yaptıktan ve eğitimlerimi tamamladıktan sonra çevirimiçi psikolog olarak çalışmaya başladım. 2021 senesinden beri severek çalışıyorum.
s....b
Çisil Hanım'dan online hizmet aldım ve bu hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriydi, sonrasında da daha fazla iyi karar almama vesile oldu. Seanslardan çok çabuk ve çok iyi sonuçlar aldım. Bunun en büyük sebebinin kendisine güvenmem olduğunu düşünüyorum. Beni yargılamayacağını bilmek kendimi daha rahat anlatmamı sağladı. Kendisi profesyonel, kibar, güler yüzlü. Mesleki açıdan çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Seansların online olması da benim için büyük avantaj oldu. Hem hava şartları, yol, trafik gibi etkenlerden etkilenmemiş oldum, hem de ağlamama sebep olabilecek konulardan bahsetmek ekran başında daha kolay oldu benim için. Artık kendimi daha iyi tanıyorum, kendimle ilgili yanlış düşünceleri düzelttim, kendime karşı daha şefkatliyim. Bu da seanslarımızın bitmesinin üzerinden 8 ay geçmesine rağmen çok daha doğru kararlar alıp hayatımı düzeltmemi sağladı.
de...u
Hayata dair negatif olan ve sürekli gergin mutsuz biri olarak çisil hocama gelmiştim.. olumsuz bakıs açımın Çisil Hocam sayesinde girdigim her seanstan sonra yavaş yavaş değiştiğini gördüm.Kendisinin önerdiği ve bana sunduğu direktiflerle yola çıktığımda bakış açımın ne kadar değiştiğini farkettim.Yaşamın aslında çok güzel yaşanılır bir hal aldığını mutsuzlukla ve stresle beslenmemem gerektigini sayesinde öğrenmiş oldum.Kendisine bu anlamda minnettarım.Gülmeyen yüz artık hocam sayesinde gülümsüyor..
ay...a
Oğlumla pandemi dönemi ve onun ergenliği derken çok fazla yüz göz olmuştuk.Aramızda çok kötü iletişim sorunumuz vardı.Evde huzur kalmamıştı.
Düzeleceği,bugünleri görececiğeime asla inanmıyordum ama yinede Çisil hanımla randevu oluşturdum.iyiki o gün Çisil hanımla yollarımız kesişmiş oğlumla benimle yaptığı o terapiler sayesinde biz iletişim kurmaya başladık.
Çisil hanımın o pozitif enerjisi her terapide sanki bize geçiyordu,biz oğlumla konuşmaya,empati yapmaya birbirimizi anlamaya başladık.
Bu gün o üniversite sınavına hazırlanıyor, ben de ona ders çalış demek yerine kahvesini yapıp götürüyorum, huzurun keyfini çıkarıyorum.iyiki sizi tanımışız,iyiki varsınız...herkese tavsiye edeim
Cisil hanım ile görüşmelerim hayatımın değerli olduğunu kendimin değerli olduğumu bana gösterdi ve yeni bir hayata başlamamı sağladı
Merhaba
Cisil hanım ile her görüşmede kendimi biraz daha fazla sevmeye başladım. Sorunlarımi nokta atışı ile görmemi sağladı ve her görüşmem benim için çok olumlu geçiyor güzel sonuçlar alıyorum .cisil hanım hayatıma ışık tuttunuz.
m....ş
Hayatım çıkmaza girmiş gibi hissettiğim, kendi kendime yetemediğim bir noktadaydım artık. Çisil hocamla kesişti yollarımız bi labirentte kaybolmuş gibiydim önümü görmemi o yolların her birini tek tek keşfetmemi sağladı.. birlikte yaptığımız görüşmelerle kendi içimde saklı tuttuğum kendim bile farkında olmadığım şeyleri gördüm fark ettim.. Samimi ses tonu sıcak bakışları görüşme içinde çok rahat olmama hiç tereddütsüz kendimi ona ifade etmemi sağladı karanlık dünyama bir ışık tuttunuz şimdi kendimi çok daha iyi hissediyorum yeni bir adım, kendinin farkında olarak açtığım yeni bir sayfa.. Şimdi şimdi fark ediyorum ağzınızdan çıkan her cümlenin kendimde nereye ışık tutmamı sağladığını.. gözüm kapalı diğer herkese tavsiye ediyorum çisil hocamı :)
Ben uzun süredir psikolog arıyordum. Başka deneyimlerim de oldu memnun kalmamıştım. Çisil hanımla yolumun kesişmesine çok memnunum. Bir tanıdığımdan duyarak ulaştım kendisine. Randevuları da esnek, mutlaka uygun saat buluyor size. Çok sıcakkanlı birisi zaten. Anlaşıldığınızı çok iyi hissediyorsunuz ve sizi çok rahat hissettiriyor, güven veriyor. Her seans sonrası aklımda söylediği bir cümle ya da sorduğu bir soru yankılanıyor hafta boyu. Birkaç ay oldu ama şimdiden bir sürü şeyi fark etmeme vesile oldu. Zaten siz hazır olmadan hiçbir şeyi konuşmaya da yapmaya da zorlamıyor, yavaşça değiştiğinizi fark ediyorsunuz. İyi ki bulmuşum kendisini psikoloğa önyargısı olan çekinen kim varsa tavsiye ederim Çisil hanımla çalışmasını
Terapiye başlamak için cesaretimi çok zor toplamıştım ancak Çisil Hanım tüm önyargılarımı değiştirdi. Kendisiyle tanıştığım için çok memnunum. Seanslarda değindiği noktalarla kendi içinize dönmenizi sağlıyor.
i̇...ö
Birisine bir şey anlatmanın nasıl iyi geleceğini düşünürdüm hep bu sebeple hiç inancım olmadan terapiye başladım ancak psikoloğumun ilgisi, anlayışı ve bana desteğiyle bu düşüncem değişti. Sayesinde hayatımda birçok şeyi değiştirebilecek özgüvene eriştim.
Her terapiden sonra daha pozitif olmamı sağlıyor bana hep yeni bakış açıları katıyor
Çisil Beste Nar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çisil Beste Nar, Psikoloji. Size Çisil Beste Nar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Online Terapi.
Çisil Beste Nar adresi nerede?Çisil Beste Nar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çisil Beste Nar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çisil Beste Nar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çisil Beste Nar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çisil Beste Nar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Çisil Beste Nar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çisil Beste Nar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çisil Beste Nar hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Çisil Beste Nar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çisil Beste Nar hangi sigortaları kabul ediyor?Çisil Beste Nar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar