ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Odak Psikoloji Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
e....g
Çisil hanıma ergenlik çağındaki kızımın kaygı problemi üzerine başvurdum.Öncelikle benimle daha sonra kızımla görüşmesi,görüşme sırasında hissettiğim güven ,psikoloğa gitmek istemeyen kızımın mutlu ayrılması beni çok memnun etti.Gönül rahatlığıyla yakınlarıma tavsiye edeceğim bir psikolog
s....c
Kendisine aile içi iletişim problemi için danıştım.Samimi bir psikolog çok iyi bir dinleyici.Sorunları tespit yeteneği çok iyi. Kendimi çok rahat bir şekilde ifade edebildim. Kararsız kaldığım konularda beni yönlendirdi. Kesinlikle tavsiye ederim.
a...
Çişil Hanım'a internet üzerinden ulaştım. 4 yaşındaki oğlum okulundan gelen davranışsal şikayetler nedeniyle başvurdum. Çişil Hanım'ı gayet yeterli buluyorum, oğlum seanslardan sıkılmıyor ve saatlerimiz güzel geçiyor. En çok beğendiğim özelliği çok nazik ve kibar olması ve çok iyi dinlemesi. Kesinlikle tavsiye ettim, hatta etmeye devam ediyorum, çünkü oğlum 2 seansta değişiklikleri fark etmeye başladı ve Çişil Hanım'ı bırakmayı hiç düşünmüyoruz.
Hasta
Çok ilgili davrandı herşeyi detaylı şekilde bize açıkladı herşey için teşekkür ederim
d.....
Bir arkadaş tavsiyesiyle anksiyete ve kaygı bozukluğu rahatsızlığım sebebi ile danıştım kendisine açıkcası bir çok olumsuz psikolog deneyimimden sonra umutlu değildim fakat Çişil Hanımın yaklaşımı, samimiyeti ve özellikle bakış açısı beni daha ilk baştan çok olumlu etkiledi seansımız cok güzel geçti bu psikolojik rahatsızlıgımdan ilaç yerine çişil hanımın rehberliğiyle atlacağıma inanıyorum. Herkese ve özellikle yakın çevreme gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim.
k ...y
travma sonrası stres bozukluğu tanısı konulduktan sonra yolum çisil hanım ile kesişti.işinde oldukça profesyonel ve tavsiyeleri beni olumlu olarak çok etkiledi.sıcak kanlı ve samimi asla kendinizi sıkmıyorsunuz.genç bir bayan olmasına rağmen kendini oldukça geliştirmiş ve çok donanımlı.kendimi emin ellerde hissediyorum
28 yaşındayım. Bir tanıdığımın referansı üzerine, anksiyete ile baş edemediğim için Çisil Hanım'a başvurdum. Henüz 3 seans gitmiş olmama rağmen kendimi ilk defa doğru ellerde hissediyorum. Her seans sonrası biraz daha huzurlu ayrılıyorum. İnsana güven veren, sıcak bir duruşu var. Sizi gerçekten dinlediğini anlayabiliyorsunuz. Seans saatinin bitişini gözetmeyerek dinliyor beni ve gerçekten ilk defa karşılaştım bununla. İyiki yollarımız kesişmiş. Eğer psikolojik desteğe ihtiyacınız varsa canı gönülden tavsiye ederim.
k....k
Aile sıkıntılarımın yoğun olduğu dönemde Çisil Hanımla tanıştım, kaygı bozuklukları olan ve içine kapanık birisi olduğum için sorunlarımı birlikte çözmekte bana çok yardımcı oluyor. Kendisine çok teşekkür ederim ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
di...y
Üniversiteye hazırlık sürecinde destek almak amacıyla gittim cisil hanımın ilgi alakası çözüm süreci yaklaşımı gayet memnun ediciydi
Çisil Nazlıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Çisil Nazlıoğlu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Çisil Nazlıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi.
Çisil Nazlıoğlu adresi nerede?Çisil Nazlıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşakonak Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi No:59 Sencer Sitesi Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Çisil Nazlıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Çisil Nazlıoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Çisil Nazlıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Çisil Nazlıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Çisil Nazlıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Çisil Nazlıoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Çisil Nazlıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Çisil Nazlıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çisil Nazlıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Çisil Nazlıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir Aile İçi İletişim Sorunları
Balıkesir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Balıkesir Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Balıkesir Obsesif-Kompulsif Bozukluk