Odunpazarı, Çocuk Cerrahisi
Batı Kent mah. Orgeneral Kıvrıkoğlu Cad. Cemşit Sok. Duru Park Cadde Sitesi. C Blok D.1 Tel: +90 534 642 4521, Tepebaşı • Harita
Prof. Dr. Baran Tokar
Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı • Harita
Büyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir • Harita
Uluönder Mahallesi, Eskişehir • Harita
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBüyükdere Mh. Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü, Eskişehir • Harita
Uzm. Dr. Cengiz Koçyiğit
Vişnelik Mah. Şehit Yusuf Turgut Sokak No:3, Eskişehir • Harita
Özel Ümit Vişnelik Hastanesi
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Fizyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaYenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1, Odunpazarı • Harita
Çocuk cerrahisi, İç hastalıkları, Nefroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaUluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı • Harita
Op. Dr. Pari Khalilova
Büyükdere mahallesi, Eskişehir • Harita