Çankaya, Çocuk Genetik Hastalıkları
Çocuk genetik hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Çocuk cerrahisi, Üroloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Çocuk romatolojisi Daha fazlaHacettepe, Gevher Nesibe Cad., Altındağ • Harita
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi
Çocuk genetik hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Adli tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaTıp Fakültesi Caddesi Abidinpaşa Mamak, Ankara • Harita
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi
Prof. Dr. Ali Dursun
Çocuk genetik hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları
Prof. Dr. Osman Koray Boduroğlu
Dr. Öğr. Üyesi Gülen Eda Ütine