Çocuk Nörolojisi, Kumlu, Hatay
Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96, Aydın • Harita
Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Çocuk nörolojisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi 01330 Balcalı, Adana • Harita
Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi/Adana Acıbadem Hastanesi
Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu, Konyaaltı • Harita
Akdeniz Üniversitesi
Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17, Atakum • Harita
VM Medical Park Samsun Hastanesi
Balçova, İzmir • Harita
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD Çocuk Nörolojisi BD
Özel Avcılar Hospital
Çocuk nörolojisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaÜniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10, Avcılar • Harita
Özel Avcılar Hospital
Kahramanlar Mahallesi, 1416. Sokak No:7 Kat:3 Daire:31, İzmir • Harita