Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
Ziyapaşa Mahahallesi 67055. Sokak No:1, Seyhan • Harita
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Prof. Dr. Afig Berdeli
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları
İzmir • Harita
Bagdat Caddesi, No:121 A blok Özgen Apartmanı Daire 4 Feneryolu Kadıköy Amerikan Hastanesi Karşısı, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Kudret Kulak Muaynehane'si
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt • Harita
İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Çankaya • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Cumhuriyet mahallesi Fedakar Sokak Blok Opal 13/4 Demirromans Sitesi, İstanbul • Harita
Ayten Mutlu Muayenehanesi
Farabi Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Kardiyoloji, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji Daha fazlaKosova Mahallesi Veysel Karani Caddesi Ebru Sokak No: 14, Selçuklu • Harita
Farabi Hastanesi
Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4, Çankaya • Harita