Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Kumlu, Hatay
Prof. Dr. Vildan Ertekin
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece • Harita
Acıbadem Atakent Hastanesi
İstanbul • Harita
Doktor Muayehanesi
Adana, Adana • Harita
Ferda Yalçın Muayenehanesi
Özel Tam-Med Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaSavcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey • Harita
Özel Tam-Med Hastanesi
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum
, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaTacettin Veli Mah. Seyyid Burhanettin Bulvarı No:58, Melikgazi • Harita
Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi
Özel Medifema Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaMustafa Kemal Paşa Mah. Kocatepe Cd. No:1, Torbalı • Harita
Özel Medifema Hastanesi
Birlik Mahallesi Atatürk Caddesi No:23/24 Gökay Plaza, Antalya • Harita
Ayça Esra Kuybulu Akkaya Muayenehanesi
Özel Tanfer Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaMecidiyeköy Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi No:25, Şişli • Harita
Özel Tanfer Hastanesi
Yunus Emre, Lütfi Aykaç Blv. No:80 D:G, 34260 Sultangazi/İstanbul, İstanbul • Harita
Medistanbul Hastanesi
Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu Üz. Kerva Mevkii, Düzce • Harita
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Vital Fulya Plaza Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. No: 23 Kat: -1, İstanbul • Harita
Çocuk Nörolojisi Kliniği
Özel Konak Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaYenişehir Mahallesi Demokrasi Bulvarı No: 44, İzmit • Harita
Özel Konak Hastanesi
Balgat Mahallesi Mevlana Bulvarı 1422.Sokak No:4, Çankaya • Harita
Memorial Ankara Hastanesi
Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaSakarya Mahallesi Uzunyol Caddesi No:140, Manisa • Harita
Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi
Özel Denizli Tekden Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaMurat Dede Mah. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bul. No:57, Denizli • Harita
Özel Denizli Tekden Hastanesi
A Life Hospital Kuzey Ankara
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaFatih Mahallesi Yavuz Bulvarı No:15, Pursaklar • Harita
A Life Hospital Kuzey Ankara