Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, İpekyolu, Van
Halilağa mah. 2 Nisan Caddesi No 117 / A, Van, Van • Harita
Uzm. Dr Adem Canan Çocuk Kliniği
Hafıziye Mahallesi Eski Ceza Evi Caddesi Birgül Sokak No:64/A, Van • Harita
Fırat Bedir Muayenehanesi
Vali Mithat Bey,Ferit Melen cad.Eski Devlet Hastanesi Karşısı ,Yeni Van Eczanesi üzeri No:10 K:3 D:5 65140 Ipekyolu- Van, Van • Harita
Nur Aycan Muayenehanesi
Doktor muayenehanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSerhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaCumhuriyet Mah. Zübeydehanım Cad. No:87, Van • Harita
Van Özel Akdamar Hospital
Uzm. Dr. Mehmet Bayat
Serhat Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi No:58, Van • Harita
Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaKazım Karabekir Cad., Van • Harita
Van 100. Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi
Özel Van Akademi Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Üroloji, Diş hekimi Daha fazlaHastane Cad.Akay İşmrk.Kat:2 No:6 Valimithaybey Mah., Van • Harita
Özel Van Akademi Tıp Merkezi
Özel İstanbul Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazlaHastane 2 Cad.Urartu 1 Sok., Van • Harita
Özel İstanbul Hastanesi
Akdamar Hospital
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen Daha fazlaİpekyolu Cad.Kedi Kavşağı, Van • Harita
Akdamar Hospital
Uzm. Dr. Gizem İleri
Özel Akdamar Hastanesi
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSüphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van • Harita
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Çocuk kardiyolojisi, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Psikiyatri Daha fazlaKışla Mahallesi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Zeve Kampüsü, Van • Harita
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hastanesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi