Beyoğlu, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi
Uzm. Dr. Ayşegül Tonyalı
Çocuk ve ergen psikiyatrisi
Halaskargazi, Lotus Nişantaşı, Halaskargazi cad., No: 38-66 Kat:3 İç kapı no: 44 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Ayşegül Tonyalı Muayenehanesi
Nişantaşı Halaskargazi, Halaskargazi Cd. No: 38-66, Lotus Nişantaşı Kat:5 Daire:98, İstanbul • Harita
PsychoChef Çocuk ve Genç Psikiyatri Merkezi- İstanbul
Zafer Sokak, No 7/2 Nişantaşı/İstanbul, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Ayten Erdoğan
Teşvikiye Mah. Sezai Selek Sk. No: 19 Kat :3 D:6, İstanbul • Harita
Dr. Helin Yılmaz Kafalı Muayenehane
Meşrutiyet Mahallesi Valikonağı Caddesi No:149/6, İstanbul • Harita
Nuşin Bilgin Muayenehanesi
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Harbiye, İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Umaç Apartmanı No:93 Kat:7 Daire:17, İstanbul • Harita
Özlem Sürücü Muayenehanesi
Uzm. Dr. Gürkan Odabaşıoğlu
Güzelbahçe Sokak Güzelbahçe Apt. No:6 Kat: 1-2 Nişantaşı, İstanbul • Harita
İstanbul Psikiyatri Enstitüsü Nişantaşı
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri Daha fazlaHalaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaGüzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita
Dr. Öğr. Üyesi Neslim Güvendeğer Doksat
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Psikiyatri