Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi, Kumlu, Hatay

• Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi

Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazla

Ereğli Yolu, Zonguldak Harita

Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Psikiyatri

ŞAir Eşref Bulvar no:70/2, Karşıyaka Harita

Taş Psikiyatri Kliniği

• Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Çocuk romatolojisi Daha fazla

Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon Harita

Kınıklı Mah, Çamlık Blv. No:76/10, Denizli Harita

Uzm. Dr. Ömer Faruk TUNCER, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Muayenehanesi

• Ego Psikiyatri Ve Psikoterapi Merkezi

Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Psikiyatri

19 Mayıs Mah. Şemsettin Günaltay Cad. No:93/4 Kırelli Apt. Kazasker, İstanbul Harita

Ego Psikiyatri Ve Psikoterapi Merkezi

• Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Mimar Sinan Mahallesi Emniyet Caddesi No:35, Yıldırım Harita

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Uzm. Dr. Ceren Söğüt Direk

50. Yıl, Mersin Harita

Uzm.Dr. Ceren Söğüt Direk Muayenehanesi

• Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Çocuk cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen Daha fazla

Tepebaşı Mah. Değirmenbaşı Sok.N145, Zonguldak Harita

Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi

• Mersin Şehir Hastanesi

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazla

Korukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar Harita

Mersin Şehir Hastanesi

• Adana Seyhan Devlet Hastanesi

Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazla

Seyhan Mahallesi Hacı Ömer Sabancı Caddesi, Seyhan Harita

Adana Seyhan Devlet Hastanesi

• Özel Türkiye Hastanesi

Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazla

Merkez Mahallesi Darülacaze Cad. No:14/1, Şişli Harita

Özel Türkiye Hastanesi

• Özel Academic Hospital

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazla

Murat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar Harita

Özel Academic Hospital

• Talatpaşa Bulvarı, No:1, Mustafa Bey Apartmanı, Kat:2, D:4 Alsancak, İzmir Harita

Eyüp Sabri Ercan Muayenehanesi

• Ass. Dr. Sevay Alşen

Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir Harita

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi

• Marmara Üniversitesi Nörolojik Bilimler Ve Gastroenteroloji Enstitüsü

Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz

, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazla

Başıbüyük Mah. Süreyyapaşa, İstanbul Harita