Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
ro...n
Herzman tercih edeceğim tek doktorum doğumum ağrısız acısız harika geçti herzaman tercih ederim ve öneririm
Kürtajımı yapmıştı. Kürtaj sonrasi hemen ultrasonda kontrol etmedi.1 hafta sonra kontrole gittiğimde ultrasona sadece 3 sn baktı ve düşük yaptıran bir ilaç verdi.Bunun dışında başka bir açıklama yapmadı.2 hafta sonra yaşadığım şehirdeki kendi doktoruma kontrole gittim ve içerde parça,kese kaldığını öğrendim.Tekrar kürtaja girmek zorunda kaldım.
ev...8
hocamı buradan saygı ve sevgilerimi sunuyorum,96 yılında eşimin ameliyatını yapan hekim görevinde her zamanki gibi başarılarının devamını diliyorum,Kayseri'den selamlar hocama
çi...m
Ben kist ameliyati oldum ameliyatimdan ve tedavilerimden çok memnun kaldim :) sayin doktoruma teşekkürlerimi sunarim ;) sağliğimiz güvenli ellerde...
fa...n
Gerçekten uzman bi doktor ben dış gebelik geçirmiştim kürtajında kendisi yapmıştır ve beni devamlı kontrol altında bulundurdu 2 günde bir beta hcg istedi erken teşisi ile ameliyat olmadan kurtuldum. Tekrardan bir hamilelik geçirsem gideceğim tek doktor kendisi olur.
ne...l
gerçekten herkese tavsiye ettiğim bir doktordur kendisi 137 kiloyla yani büyük bir riskle beni doğuma aldı ama o kadar güzel bir doğum olduki ben o zaman o kiloyla aynı gün ayağa kalktım ve ertesi gün kendi bebeğimi kendim eğilip alabiliyordum aman doğum yaptım ağrım var filan bunun gibi şeyler yaşamadım gerçekten mükemmel bir doktor herkese tavsiyemdir iyi günler...
Coşkan Dinçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Coşkan Dinçer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Coşkan Dinçer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi.
Coşkan Dinçer adresi nerede?Coşkan Dinçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen, No:23, Ant Sk., 09400 Kuşadası/Aydın Kuşadası
Adresine gitmek zorunda kalmadan Coşkan Dinçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Coşkan Dinçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Coşkan Dinçer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Coşkan Dinçer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Coşkan Dinçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Coşkan Dinçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Coşkan Dinçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Coşkan Dinçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Coşkan Dinçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Coşkan Dinçer hangi sigortaları kabul ediyor?Coşkan Dinçer, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Coşkan Dinçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Kuşadası bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kuşadası bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları