Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
g.....
Telefon numarası doğrulandı
Dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım. İletişim ve tedavi çok başarılı geçti. Çok profesyonel bir doktor. Tecrübesi bir hasta olarak çok rahatlattı. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Telefon numarası doğrulandı
Öncelikle hastaya yaklaşımı bilgi paylaşımı ve tedavi alternatiflerini anlatması çok iyi. Sol alt çene arka dişime dolgu yaptırdım. Daha önceki zamanlarda da diş çekimi kanal tedavisi gibi işlemler yaptırmıştır. Dr. Coşkun bey yılların tecrübesi gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim.
Coşkun Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Coşkun Çelik, Diş Hekimi.
Coşkun Çelik adresi nerede?Coşkun Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Mah. Zeytinlibahçe Cad. Özdoğan Apt. No.25/1 Akdeniz/Mersin Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Coşkun Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Coşkun Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Coşkun Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Coşkun Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Coşkun Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Coşkun Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Coşkun Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki Diş Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar