Op. Dr.
Coşkun Erçel
Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Gaziantep 1 adres
İncilipınar mahallesi kepkepzade park iş merkezi C Blok Kat:5 No:21, Şehitkamil, Gaziantep
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
İp Askılama
hü...t
Daha önceden kendisine burun ameliyatı & karın germe operasyonu yaptırmıştım. 6 pack ameliyatı ile taçlandırdım. İşinin ehli & oldukça kabiliyetli. Ötesinde mükemmel bir karakteri mevcut. Daha ne olsun? Kıymeti bilinmeli
g.....
Coskun hocama gogus kucultme ameliyati oldum gayet basarilir ve rahat bir sure gecirdim gercekten gonul rahatligiyla oneriyorum hic agri yasamadim diyebilirim :)
h....v
Bir süre önce yaptırdığım burun ve liposuction ameliyatından o kadar memnun kaldım ki Coşkun beye çok minnettarım. Sabır ile usanmadan beni dinleyip bütün sorularımı cevapladı bence Coşkun beyin hastası olmak bir ayrıcalıktır.
le...
Uzun zamandır nefes problemi ve görüntüsünde problem yaşadığım burnum coşkun beye yaptırmış olduğum ameliyat ile sonunda son buldu.Dr. Coşkun Erçel’e ne kadar tsk etsem azdır. Tüm samimiyetim ile karar vermekte zorlanan herkese tavsiyem düşünmeden coşkun beye ameliyat olabilir.
Coşkun hocamı ortak bir arkadaşımız sayesinde tanıdım..Profosyonel olarak masa tenisi sporcusuyum.Sayısız şampiyonluklarım var...Karın bölgesi yağlarından tüm uğraşlarıma rağmen ( diyet , egzersiz .koşu daha bir çok benzeri yontem) bir ttürlü kurtulamamıştım.Hocam karın germe ve liposakşın ameliyatı gerçekleştirdi....Ameliyat süreçleri süper geçti.1 gün sonra yürümeye başladım..1 hafta sonra işbaşı yaptım.Coşkun hocamın verdiği güven ve özveri inanılmaz.Randevu verip hastasını kapıda karşılayan ender cerrrahlardan.Özetle herkese Sn.Coşkun Erçel hocamı bu ameliyatı yaptırmak isteyenlere tavsiye ediyorum.Coşkun hocama sevgiler ve saygılar sunarım....
a....g
Karın germe ameliyatı oldum
Ameliyat olalı sadece 4 gün geçti
Ve ben kendimi harika hissediyorum
Coşkun hocam Dr um siz olduğunuz için ne kadar şanslı olduğumu düşünüp şükrediyorum sizi herkese anlatıyorum
Ellerinize sağlık ve son olarak hocamının elleri sihirli olduğunu eklemek istiyorum
c.....
Liposaction ameliyatimin uzerinden tam 1 ay geçti. Cok mutluyum. Coskun bey ve alev hanim benim sansimdi, iyi ki diyorum. Eğer tereddütünüz varsa önce alev hanimla görüsün zaten bir kaç gün sonraya ameliyat tarihine karar verirsiniz ve son olarak coskun beyin hastasi olmak ayricaliktir canım doktorumm
fe...r
Çok güvendiğim 15 yıldır hastası olduğum Endokronoloji doktorum Coşkun İşinin en iyisidir tavsiyesiyle Coşkun beyi araradım asistanı herşeyimle çok yakından ilgilendi onada ayrıca çok teşekkür ederim geri dönüş çok hızlı oldu ben hayatımda ilk kez bir plastik cerrahi ye gittim ilk muayenede çok yakından samimi ilgilendi bana ailemden biriymiş gibi çok güven verdi ve isteklerimden fazlasını yaptı karın germe ve liposakşın yaptırdım ağrımın olmaması için elinden geleni yaptı inanmiyacaksınız ameliyattan uyandığımda hiç bir ağrım yoktu hatta karnımı kontrol ettim tam karın germe yapılmıştı ameliyat sonrası 3 gün hastanede kaldım günde 3 kez kontrole geldi hastanede ilgi alaka çok güzeldi hiç sorun yaşamadım Coşkun beye ömür boyu duacı olucam Allah yolumu işininin hakkını fazlasıyla veren dürüst doğru bir doktor Coşkun beye çevirdi Allah ondan kıyamete kadar Razı olsun Allah bütün sıkıntılarını gidersin doktoruma çok teşekkür ederim bütün iltifatlarında ona yetersiz ve az kalacağını belirteyim
ze...7
3 gün önce Coşkun Beye göğüs dikleştirme, mini karın germe ve yüz dolgusu ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası ağrım, sızım, morluğum olmadı. Gerçekten eli çok hafif. Ben kolumu kaldıramayacağım, karnım iki büklüm gezecem diye beklerken, ameliyattan birkaç saat sonra dimdik ayaktaydım. Şunu söyleyim ameliyat sonrası ilk kalkışım kimseden destek almadan kendi kendime oldu. Şu anda üçüncü günüm. Sargılarım olmasına rağmen sonuç beni çok memnun etti. Bitmek bilmeyen sorularımı sabırla dinleyip cevapladığı için Coşkun Beye ve Alev Hanıma çok teşekkür ederim
me....
Çoşkun bey mükemmel bir doktor gerek kişiliği gerek uzmanlık alanı olsun harika bir doktor.2 ay önce karın germe liposakşın ameliyatı oldum ve sonuçtan çok memnunum.böyle işini severek yapan hastasına değer veren yaptığı işin arkasında olan bir doktor! Herkese tavsiye ediyorum böyle bir doktorun kıymetini bilmek lazım kendinizi güvenle kendisine teslim edebilirsiniz. İnanın bana doktorumuz bir harika
Coşkun Erçel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Coşkun Erçel, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Coşkun Erçel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Randevu, Göz Kapağı Estetiği, Rinoplasti, Burun Estetiği, Meme Estetiği, Lazer Liposuction, Boyun Germe, Karın Germe, Kulak Estetiği.
Coşkun Erçel adresi nerede?Coşkun Erçel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncilipınar mahallesi kepkepzade park iş merkezi C Blok Kat:5 No:21 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Coşkun Erçel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Coşkun Erçel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Coşkun Erçel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Coşkun Erçel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Coşkun Erçel hangi dilleri konuşuyor?Coşkun Erçel ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Coşkun Erçel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Coşkun Erçel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Coşkun Erçel hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Coşkun Erçel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.