gü...l
gerçekten işinin ehli bir doktor allah ra zı olsun ben o kadar kaygılı birisi iken doktor bey beni çoğu kaygılarımdan ilaçla değil konuşarak vazgeçirdi size çok teşekkür ederim doktor bey
ma...a
Cuma beyden önce sadece 1 kereliğine başla bir psikiyatriste gitmiştim, ancak o doktorum ile 4-5 dakika konusmadan sonra bana 3 kutu ilaç yazıp göndermişti ve güvenemediğimden içmedim. Cuma bey ise hiç aceleye getirmiyor, üstelik ilaç yazmadan önce oldukça detaylı bilgiler alıyor ve olabilecek en iyi ilacı veriyor ve düzenli ilaç kontrolleri için gelmenizi tavsiye ediyor. Ancak sadece ilaçla tedavi etmiyor, söyledikleri ile de rahatlatıyor. Halen daha devam ediyorum ama artık iyi bir nedenle devam ediyorum çünkü ilaçları Cuma beyin kontrolünde bırakmaya başladım ve çokta memnunum herkese şüphe duymadan tavsiye ediyorum. Kesinlikle ilgili bir doktor. Kendisine de her odasından çıkarken dediğim gibi çok teşekkür ediyorum.
Cuma Ülkü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Cuma Ülkü, Psikiyatri.
Cuma Ülkü adresi nerede?Cuma Ülkü adresini belirtmedi. Cuma Ülkü yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Cuma Ülkü adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Cuma Ülkü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Cuma Ülkü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cuma Ülkü hangi dilleri konuşuyor?Cuma Ülkü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Cuma Ülkü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Cuma Ülkü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Cuma Ülkü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Cuma Ülkü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Cuma Ülkü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.